foto: Simona Chioccia/IPA/Shutterstock/ Vida Press
Operzvaigzne Anna Ņetrebko iekuļas pamatīgās nepatikšanās, atbalstot Putina asiņaino režīmu
Nesen Anna Ņetrebko tika atstādināta no iestudējumiem Metropolitēna operā un nomainīta pret ukraiņu vokālisti Ludmilu Monastirskuju.
Trakā pasaule
2022. gada 24. marts, 14:36

Operzvaigzne Anna Ņetrebko iekuļas pamatīgās nepatikšanās, atbalstot Putina asiņaino režīmu

Jauns.lv

Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam ir daudz mīluļu starp šovbiznesa zvaigznēm, kas seko viņam īsā pavadā. Tādi ir putinisti Gazmanovs, Rastorgujevs un daudzi citi. Daudzi no viņiem uz savas ādas sāk just atmaksu par klusēšanu, kas nozīmē – atbalstu Putina karam pret Ukrainu. Viena no tām ir operdziedātāja Anna Ņetrebko.

Nesen Anna Ņetrebko tika atstādināta no iestudējumiem Metropolitēna operā un nomainīta pret ukraiņu vokālisti Ludmilu Monastirskuju. Pagaidām ukrainiete Krievijas iedzīvotājas vietu ieņems tikai iestudētajā "Turandota" šajā pavasarī. 

Arī tāpēc, ka Ņetrebko atteicās vērsties pret Vladimira Putina politiku, ar viņu atteicās sadarboties Milānas teātris "La Scala", Bavārijas Valsts opera, viņa arī tika izslēgta no vācu mākslinieku saraksta. Operas zvaigzne ir zaudējusi darbu un tagad izmēģina "Instagram" filtrus, raksta "segodnya.ua".

foto: Instagram
Anna Ņetrebko savā "Instagram" profilā.

Viņa, starp citu, lepojas ar savu Putina mīlulītes titulu. Ņetrebko no viņa rokām ir saņēmusi apbalvojumus un ne reizi vien pieņēmusi publiskus apsveikumus dzimšanas dienā.

Attiecībā uz Ņetrebko nostāju pret Krievijas iebrukumu Ukrainā viņa sacīja, ka novēl visiem mieru un pārdzīvo par saviem draugiem Ukrainā. Taču nenosodīja Putinu un nenosauca viņu par atbildīgu par ukraiņu genocīdu.

Tāpat viņa uzskata, ka tas nav pareizi, ja zināmus cilvēkus piespiež izteikties pret Krieviju.