Slavenības
2022. gada 24. marts, 13:06

VIDEO: dziedātāja Evija Vēbere skaidro, vai meitenīgā balss viņai dabas dota

Jauns.lv

Jaunā dziedātāja Evija Vēbere Latvijas mūzikas pasaulē ir zināma ar savu neatkārtojamo balss tembru - vienlaikus bērnišķīgu un sievišķīgi koķetu. Šonedēļ Evija kopā ar olimpisko čempionu Kārli Lasmani un aktieri Imantu Stradu ir kanāla "360TV" raidījuma "Vakariņš ar savējiem" slavenību trijotne, kam ir iespēja izbaudīt visdažādāko ģimeņu viesmīlību.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jaunā dziedātāja Evija Vēbere Latvijas mūzikas pasaulē ir zināma ar savu neatkārtojamo balss tembru - vienlaikus bērnišķīgu un sievišķīgi koķetu

Ciemojoties pie florbola trenera Arta, Evija un viņas balss atkal saņem komplimentus. "Man kā vīrietim tāda balss šķiet ļoti seksīga," pavisam atklāts ir ballītes namatēvs Artis, kurš īsteni sportiskā stilā vakariņu maltīti pasniedz uz tenisa galda. Tāpat viņš interesējas, vai dziedātājas balss patiesi ir dabas dota?

"Bērnībā es pat tā nemaz neapzinājos, ka mana balss būtu kas īpašs, arī vecāki nelika to nekādi manīt. Vēlāk jau dzirdēju dažādus interesantus salīdzinājumus – ar Bjorku, ar elfiem. Bet "seksīgs rūķis" kā šovakar - tas ir kas jauns," skaidro simpātiskā dziedātāja, kurai par omulīgo vakaru ir vissiltākās atmiņas: "Nu kā pie īstiem savējiem!"

Olga Rajecka un Evija Vēbere "Zelta mikrofonu" pasniegšanā

Dziedātājas Olga Rajecka un Evija Vēbere 2019. gada 12. februārī Dailes teātrī mūzikas ierakstu balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanā.

gallery icon
21

Sajūsmu par viesiem neslēpj arī Artis: "Sportists, čempions, izšķirošā metiena autors; dziedātāja, kuras balsi vienmēr esmu apbrīnojis, un aktieris, kurš man ļoti patīk – tas bija tāds pārsteigums, neko labāku nevarētu vēlēties."