Slavenības
2022. gada 23. marts, 07:50

VIDEO: muzikanta Aināra Ašaka dīvainie skatuves tērpi "atstāj uz pauzes" modes mākslinieku Pavlovu

Jauns.lv

Zelts, spīdumi, parūkas un koši toņi - tā var raksturot muzikanta, pasākumu vadītāja un arī populāra Ziemassvētku vecīša lomas tēlotāja Aināra Ašaka spožo skatuves tērpu kolekciju, kuru kanāla "360TV" šovā "Ķibeles mūsmājās" nākas vērtēt modes māksliniekam Aleksandram Pavlovam.

Ieejot Ašaka garderobes telpā, acis burtiski apžilbst - šķiet, skatuves mākslinieka iecienītākā krāsa ir zelts. Tas ir visur - žaketēs, kreklos, aksesuāros, jostās. Īpašs mūziķa lepnums ir vairāki zelta kurpju pāri.

foto: Ekrānuzņēmums
Ieejot Ašaka garderobes telpā, acis burtiski apžilbst - šķiet, skatuves mākslinieka iecienītākā krāsa ir zelts.

Skatuves tēls nav ikdienas apģērbs, tam ir jābūt košam - šķiet, tam piekrīt arī Aleksandrs Pavlovs, visumā viņam atrādītos komplektus vērtējot atzinīgi. Vienīgi stilists iesaka neaiziet pārāk tālās galējībās ar krāsu un akcentu pārbagātību koptēlā. Piemēram, kurpēm ar melnu akcentu pieskaņot arī melnu kreklu, vai arī, ja komplektā jau ir daudz zelta, tad to kombinēt ar balto krāsu, bet atturēties no sarkanās. Īsāk sakot - arī košumā piedomāt par eleganci.

Pilnīgi liekas un komiskas Pavlovam šķiet arī parūkas, bez tām noteikti var iztikt. "To man ir teikusi Laima Vaikule - uz skatuves vislabāk izskatās melnā, baltā un sarkanā krāsa," savā pieredzē dalās pazīstamais modes mākslinieks.