Šona Penna bijusī sieva pludmalē izskatās tikpat labi kā meita. FOTO
49 gadus vecā Robina Raita un viņas meita Dilana pludmalē izskatījās gandrīz kā māsas.
Slavenības
2015. gada 8. jūnijs, 05:28

Šona Penna bijusī sieva pludmalē izskatās tikpat labi kā meita. FOTO

Jauns.lv

49 gadus vecā aktrise Robina Raita devusies atpūsties uz silto Meksiku kopā ar meitu Dilanu. Pludmalē abas dāmas pastaigājās peldkostīma krūšturī un šortiņos, un izskatījās teju kā māsas.

Aktrise Robina Raita popularitāti iemantoja, pateicoties Kellijas Kepvelas lomai kādreiz tik populārajā TV seriālā „Santabarbara”. Raita filmējusies arī pasaku filmā „Princese līgava” un drāmā „Forests Gamps”, par ko izpelnījusies „Zelta globusa” nomināciju. Taču daudziem aktrises vārds vairāk saistās ar viņas privāto dzīvi. Robina Raita 14 gadus bija precējusies ar aktieri Šonu Pennu. Pāris ir vecāki diviem bērniem – meitai Dilanai Fransisai (24) un dēlam Hoperam Džekam (21).

Pirms laulības ar Šonu Pennu aktrise bija precējusies ar aktieri Deinu Viterspūnu, kurš seriāla „Santabarbara” atveidoja viņas mīļoto Džo Perkinsu.

Nesen 49 gadus vecā un aizvien skaistā aktrise Robina Raita ar meitu Dilanu devusies atpūtā uz Meksiku, kur baudījušas mammas un meitas brīvdienas. Viņām atpūtas braucienā pievienojusies arī draudzene.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press