20 gadu vecumā miris puisis, kurš ļoti centās līdzināties lellei. VIDEO
Modelis vēl paguva "izdot" sēriju ar lellēm, kas izskatījās pēc viņa paša.
Trakā pasaule
2015. gada 8. jūnijs, 06:50

20 gadu vecumā miris puisis, kurš ļoti centās līdzināties lellei. VIDEO

Jauns.lv

Sava neilgā mūžā pēdējos gadus Kelso Santebanss no Brazīlijas bija paguvis gūt ievērību savā valstī un ārpus tās. Pēdējo 4 gadu laikā Kelso tērēja visu savu naudu, lai kļūtu vizuāli līdzīgs Kenam - lellei, ko zinām kā Bārbijas "vīru". Diemžēl puiša sapnis par pilnīgu līdzināšanos izplēnējis - viņu mūžībā aizsauca asins vēzis.

"Dzīvā lelle" Kelso piecus mēnešus pirms nāves uzzināja, ka viņam ir leikēmija jeb asins vēzis, un pagājušajā nedēļā puisis 20 gadu vecumā mira. Īsi pirms nāves viņš paguva izveidot lelles pēc sava tēla un līdzības; tās tirdzniecībā nonāca pat Losandželosā. Peļņu no jaunajām lellēm gan Kelso nepaguva izbaudīt.

Zināms, ka jaunietis kopš 16 gadu vecuma piedalījies dažādos modeļu konkursos, kuros guvis panākumus. 17 gadu vecumā viņš sāka "strādāt" pie tā, lai pats izskatītos pēc lelles. "Man bērnībā ģimenē visu laiku teica, ka izskatos tik smukiņš kā lelle," kādā TV šovā paudis Kelso.

26.maijā Kelso nonāca slimnīcā pneimonijas lēkmes dēļ. Dažas dienas vēlāk skaistais jaunietis nomira. Tiek pieļauts, ka asins vēzis attīstījās pēc tam, kad modelis savās kājās bija ievietojis to formu uzlabojošus hidrogēla implantus.

Nelaiķa tēvs Kelso bēru dienā sestdien sacīja, ka "tikko kā viņš bija sācis piepildīt savus sapņus, nāca vēsts par ļauno slimību, un sapņi tika pārrauti. Viņam bija vareni plāni, bet dievam tie izrādījās citādāki," secināja Kelso tētis.

Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video