Slavenības
2022. gada 3. martā, 06:53

Mūziķis Miks Dukurs savām rokām uzcēlis māju

Jauns.lv

Apmēram pirms gada mūziķa Mika Dukura ģimene realizēja apjomīgu un nozīmīgu projektu - savas personīgās mājas būvniecību. Izpētot iespējamās alternatīvas, Miks secinājis, ka daudz ekonomiskāk būtu lielu daļu darbu veikt paša rokām.

Mūziķis Miks Dukurs savām rokām uzcēlis māju...

Būvniecības procesā mūziķis iemācījies ļoti daudz jaunu lietu un pats sev atklājis, ka dažādi amatniecības un interjera dizaina darbi viņam gan tīri labi padodas, gan arī patīk un sagādā baudu. “Ja es nebūtu mūziķis, varbūt būtu interjera dizainers," - telekanāla "STV Pirmā!" attiecību šovā "Mīla burbulī" atklāj jaunais vīrietis. Varbūt šī interese un prasmes viņam mantotas no tēva, kurš arī savulaik savām rokām uzcēlis māju no A līdz Z?

Ciemos Dukuru rančo

Dukuru ģimene pirms vairākiem gadiem plašu atpazīstamību ieguva pēc dalības televīzijas šovā "Latvijas dziedošās ģimenes". Jau kādu laiku Edijs Dukurs ...

Arī Mika dzīvesbiedre Laura ļoti novērtē vīra prasmes un nemaz nespēj iedomāties, kāda būtu dzīve, ja par katru mājas jautājumu nāktos zvanīt meistariem. Vīrs ir arī liels romantiķis – piemēram, gaitenī izveidojis sienu ar skaisti noformētiem ģimenes fotoattēliem. “Īsts latvietis jau visu var uztaisīt, ja rokas aug no pareizās vietas," - tā Miks, kuram ļoti svarīgi ir arī, lai vide apkārt ir tīra un kārtīga. Šai ziņā Dukuru pārim labi saskan – arī Laurai patīkama mājas vide ir nozīmīga, un  kopdzīves gados ir izveidojies optimāls mājas darbu sadalījums, kur katram tiek darbiņš, kas vairāk iet pie sirds.

Šovu “Mīla burbulī” skaties ceturtdienu vakaros telekanālā "STV Pirmā!".

foto: Juris Rozenbergs
Miks Dukurs.
Miks Dukurs.