Slavenības
2022. gada 1. marts, 14:44

"Ir bijušas tādas drāmas, ka viss lido pa gaisu," - aktrise Lelde Dreimane par kaislīgajām attiecībām ar mīļoto

Jauns.lv

Dailes teātra aktrise un influencere Lelde Dreimane jau vairāk nekā divus gadus ir attiecībās ar sportistu Ēriku Ozollapu, kurš pagājušajā vasarā skaistuli romantiski bildināja Romā. Taču, kā Lelde atklāj "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", abu attiecībās netrūkst kaislīgu brīžu un pat tādu drāmu, kad "viss lido pa gaisu".

"Ir bijuši tādi ornamenti sienās, kad tu skaties un domā - aha, tā tas dadaisms radās," par strīdiem ar mīļoto joko Lelde.

Uz raidījuma vadītāja Valža Meldera repliku, ka, viņaprāt, tieši šī Leldes kaislīgā puse ir tā, kas Ērikam varētu īpaši patikt, Dreimane spriež - diez vai tā varētu būt, jo mīļotajam pēc tam nākoties saplēsto remontēt.

Tāpat Valdis interesējas, kādas ir Leldes izjūtas, spēlējot mīlas ainas ar bijušo, - tā tas bija Andreja Ēķa komēdijā “Perfektās kāzas”, kur viņa filmējās kopā ar aktieri Kasparu Zāli. Aktrise uzskata, ka, pirmkārt, visu izšķir profesionālisms, un viņi ar Kasparu abi ir labi aktieri. Tomēr koķeti atzīstas, ka ik pa laikam nācies it kā sev iekniebt un atgādināt: “Tā ir filma, tā ir tikai filma!”. Vaicāta, kā uz mīlas ainām ekrānos reaģē mīļotais vīrietis, Lelde nosaka, ka Ērikam ne par ko nav jāuztraucas.

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā 2021. gada jūnijā.

gallery icon

Sarunu šovu “Kad viņas satiekas” skaties otrdienu vakaros televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”.