foto: Ekrānuzņēmums
Šovu zvaigzne Magone izmisusi - trīsgadīgais dēls jau divas nedēļas nav mājās
Magones dēlu aizvedis vīrs Žanis un sarunātājā laikā nav nogādājis mājās.
TV
2022. gada 1. marts, 11:42

Šovu zvaigzne Magone izmisusi - trīsgadīgais dēls jau divas nedēļas nav mājās

Jauns.lv

“Ir pagājušas divas nedēļas, kopš mans trīs gadus vecais dēls Fēnikss nav mājās. Tik daudz dienas pilnīgā neziņā, jo Žanis uz kontaktiem neiziet. Esmu zvanījusies bāriņtiesā, gājusi ar iesniegumu uz policiju, ka bērns ir pazudis, bet visi kā kurli palikuši. Nesaprotu, ko lai vēl daru,” asarām acis saka Magone, kuras dēlu aizvedis vīrs Žanis un sarunātājā laikā nav nogādājis mājās.

Pēc vairāku dienu pūliņiem klauvēt pie visām iespējamām instanču durvīm viņa ar sociālo tīklu starpniecību lūdz pēc padoma, jo iestāžu bezatbildība dzenot izmisumā.

"Esmu pilnīgā neziņā, kas noticis ar dēliņu - kur viņš atrodas, vai viņam viss ir labi. Esmu izdarījusi visu, ko vien varu, un neredzu variantus, kam vēl ko prasīt. Fēniksa mājas ir šeit, “Avotiņos”, viņam nav jādzīvo pa ielām, jo tēvs ir izdomājis, ka šādi varēs parādīt savu varu pār mani. Tā ir cīņa zemiskiem ieročiem un bērns ir kritis par ķīlnieku tēva rokās," uzskata Magone.

"Katra diena man kā mammai ir arvien skarbāka, jo es nezinu, kas bērnam noticis un kā viņš jūtas. Arī brālis un māsiņa skumst un ļoti gaida Fēniksu,” saka Magone.

Situāciju vēl skaudrāku dara aizdomas, ka Žanis bērnu varētu būt izvedis ārpus Latvijas robežām -  šajās dienās Fēniksam bija paredzēta smilšu terapija, uz kuru tēvs viņu tā arī neatveda.

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē

Magones un Žaņa Šutovu ģimene "Tet studio" ballītē.

gallery icon