Slavenības
2022. gada 28. februāris, 05:55

Intars Busulis skaidrā krievu valodā nosoda Putina agresiju Ukrainā

Jauns.lv

Dziedātājs Intars Busulis, kuram regulāri pārmesta koncertēšana agresīvajā Krievijā, beidzot skaidri un gaiši noformulējis savu nostāju par Putina režīmu un uzbrukumu Ukrainai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vēstījumu skatuves mākslinieks soctīklos uzrakstījis gan latviski, gan, kas ir būtiski – arī krievu valodā. Viņš uzsver, ka karš Ukrainā ir traģēdija abām karojošajām pusēm.

“Es nekad vairs nebūšu tas Intars, ko pazināt vakar. Tāpat kā daudzi no jums. Esmu ticējis, ka mūzika, tāpat kā ekonomiskās saites, diplomātija palīdz veidot labākas attiecības un dod cerību labākai nākotnei, bet šobrīd ir jābūt absolūti skaidriem savos vēstījumos un darbos… Tā ir traģēdija abām pusēm - gan Krievijai, gan Ukrainai. Es nosodu Vladimira Putina agresiju Ukrainā, noliecu galvu ukraiņu cīņasspara priekšā un aicinu pārtraukt karu!!!”"

Savu ierakstu soctīklos Intars Busulis ilustrējis ar Ukrainas karogu uz melna fona, un saukli angļu valodā “STOP PUTIN, STOP WAR”.

Busuļa ierakstu atzinīgi novērtējuši vairāki pašmāju šovbiznesa cilvēki. "Intar, bravo! Vismaz Tu to pateici. Tam, iespējams, būs sekas saistībā ar tavu turpmāko darbību kaimiņzemē, jo ticu, ka viņi visu piefiksē. Arī mūs, kas dziedāja koncertā. Bet mums nav ko zaudēt. Tev ir. Bet tu vienalga pateici to skaļi! Paldies!" saka Lauris Reiniks.

"Ļoti cienījama rīcība," - tā Kaspars Breidaks.

Savukārt Kristīne Garklāva cer, ka "pēc laika mēs runāsim jau par citu Krieviju, kurā tieši Intars un citi būs gaidīti!"

Savukārt savā "Instagram" profilā @busulis_official, kas, šķiet, domāts krievvalodīgajai auditorijai un kur Busuļa kontam ir teju 90 tūkstoši sekotāju, cits pēc cita birst komentāri "atsekojos"...

Kā zināms, nedēļas nogalē Busulis nonāca radio balss un TV dīvas Baibas Sipenieces-Gavares uzmanības centrā - viņa Intaru un "Prāta vētru" apvainoja krievu oligarhu apkalpošanā. Uz to Busulim bija šāda atbilde:

 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās