TV
2022. gada 25. februāris, 15:33

VIDEO: Dana Reizniece-Ozola parāda, kā uzturēt ideālu kārtību drēbju skapī

Jauns.lv

Šahistes un bijušās politiķes Danas Reiznieces-Ozolas mutuļojošās enerģijas krājumi jau agrāk dēvēti par neizsmeļamiem, tādēļ nav liels pārsteigums, ka viņa tiem atradusi pielietojumu arī nesenās piespiedu mājsēdes laikā.

Tā atpūšas politiķi! Ministre Dana Reizniece-Ozola festivālā “Positivus 2017”

Finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola kopā ar vīru, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktoru Andri Ozolu festivālā “Positivus 2017”.

gallery icon
12

Kā viņa atzīst telekanāla "STV Pirmā!" attiecību šovā "Mīla burbulī", beidzot sanācis laika pieķerties tādām lietām kā franču valoda, klavierspēle, baznīcu vēstures izpēte un arī Latvijā lielu popularitāti ieguvušie Marī Kondo padomi mājas kārtošanā.

"Kārtība skapī nozīmē arī kārtību galvā," - ar šādu iedvesmojošu ievadu Dana uzsāk savu perfekti sakārtoto atvilktņu demonstrējumu. Visi apģērbi ir sagrupēti pa kategorijām - krekliņi, zeķes, veļa un tā tālāk. Katram ir sava kastīte, pareizais salocīšanas un novietošanas veids, pat par zeķīšu gumijām ir jāpiedomā.

foto: Publicitātes
Dana ar vīru Andri startē pašmāju šovā "Mīla burbulī".

Ko par sievas aizraušanos ar Kondo domā Danas vīrs Andris Ozols, kā viņš iesaka risināt nekārtības problēmas mājā, un kāpēc Dana uzskata, ka vīram ir lieliska gaume - tas lūkojams video! Bet "Mīla burbulī" skaties ceturtdienu vakaros "STV Pirmā!".