foto: CAMERA PRESS/James Veysey / Vida Press
Holivudas aktrise Dženifera Lorensa kļuvusi par mammu
Dženifera Lorensa iepriekš izteikusies, ka vēlas savus bērnus pasargāt no publicitātes.
Slavenības
2022. gada 24. februāris, 13:53

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa kļuvusi par mammu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Dženifera Lorensa laidusi pasaulē savu pirmdzimto, vēsta TMZ.

Medijs ziņo, ka 31 gadu vecā aktrise un viņas vīrs Kuks Maronijs bērniņu sagaidījuši Losandželosā, tomēr mazuļa vārds, dzimums vai konkrētais dzimšanas datums nav zināms.

Dženifera Lorensa un Kuks Maronijs

gallery icon

Novembrī, sniedzot interviju žurnālam “Vanity Fair”, Lorensa izteicās, ka vēlas savus bērnus pasargāt no publicitātes. Ziņas par aktrises grūtniecību sasniedza plašāku publiku pērnā gada septembrī.

Viņa paskaidroja: “Ja es piedalītos vakariņās un kāds teiktu: “Ak, Dievs, tu gaidi bērnu”, es neteiktu: “Ak, Dievs, es nevaru par to runāt. Ej prom no manis, tu psihais!” Bet ikkatrs mana ķermeņa instinkts vēlas aizsargāt viņu privātumu visu atlikušo mūžu, cik vien es to spēju.”

Dženifera Lorensa filmas “Don’t Look Up” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Aktrise paskaidroja, ka nevēlas, lai kāds justos tā, ka viņam ir tiesības uzzināt visu par viņas bērniem. Viņa uzskata, ka jau no paša sākuma nevajag atļaut nevienam pārkāpt šo bērnu privātuma robežu.

“Oskara” balvas laureāte bērniņu sagaidīja kopā ar vīru Kuku Maroniju. Viņu romantiskās attiecības sākās 2018. gadā, bet no 2019. gada abi ir precējušies.

Dženifera Lorensa apmeklē „Dior” modes skati un izrāda saderināšanās gredzenu

gallery icon