Ūdrītis un "The Hobos" sarīko savdabīgu pikniku ar skābeņu zupu. FOTO
Pikniks “The Hobos” gaumē – pussagruvusi žogmale fabrikas pagalmā, pavards no ķieģeļiem, skābeņu zupa un mūzika, kur bundzinieks Vilnis Krieviņš bungu vietā izmanto plastmasas pudeli!
Slavenības
2015. gada 12. jūnijs, 17:12

Ūdrītis un "The Hobos" sarīko savdabīgu pikniku ar skābeņu zupu. FOTO

Jauns.lv

Lai reklamētu šovasar gaidāmās aktivitātes, kas pagaidām vēl esot noslēpums, populārā pašmāju grupa “The Hobos” sapulcējās uz fotosesiju kādā no Rīgas bijušās rūpnīcas pagalmiem. Un, lai pasākums būtu izdevies, puiši pat sarīkoja pikniku.

Sakrāvuši no ķieģeļiem pavardu, uzkūruši ugunskuru, “The Hobos” puiši -  Rolands Ūdris, Vilnis Krieviņš, Egons Kronbergs un Mārtiņš Burkevics – uzlika katlu ar skābeņu zupu un pēc tam paši ķērās pie viras baudīšanas, uzcienājot arī sanākušos draugus, kuru vidū bija ne tikai grupas producents Aldis Hofmanis, fotogrāfs Kristaps Kalns, mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, bet arī Virus Art producents Viktors Runtulis un dzejnieks Ingus Bērziņš.

Pēc pirmo porciju notiesāšanas klātesošie atskārta, ka zupai pietrūkst sāls. To sarūpēt uzņēmās Mārtiņš Burkevics, kurš no Brasas industriālās apbūves pagalma devās tuvākās kafejnīcas meklējumos. Un nepagāja ne 15 minūtes, ka Mārtiņš bija atpakaļ ar sauju sāls, un zupas baudīšana atsākās!

Kasjauns.lv/Foto: Juris Vaidakovs