Jūlija no "t.A.T.u." slepus apprec kriminālo autoritāti
Jūlija Volkova atzinusies, ka ir kā bez prāta Giorgija dēļ.
Slavenības
2015. gada 17. jūnijs, 05:28

Jūlija no "t.A.T.u." slepus apprec kriminālo autoritāti

Jauns.lv

Baumo, ka bijusī grupas „t.A.T.u.” dziedātāja Jūlija Volkova slepus saistījusi savu dzīvi laulības saitēm ar gruzīnu Zarandiju Giorgiju Zuraboviču, kurš nevar lepoties ar labu reputāciju.

Par savu ilgi gaidīto laimi Jūlija runāja jau sen. Sociālajos tīklos viņa it bieži rakstīja, ka ir iemīlējusies. Nesen dziedātāja pielaikoja vīriešu žaketi un atzinās, ka tā smaržojot pēc viņas mīļotā vīrieša un, ka šī mīlestība esot padarījusi viņu kā bez prāta.

„Es dāvinu jums gabaliņu sevis un savu jūtu!” – rakstīja Volkova saviem faniem un sociālo tīklu sekotājiem. „Gribu, lai ikkatrs no jums izbauda visu to, kas šobrīd notiek ar mani.”

Pēc neilga laika Jūlija padalījās ar gudrību, kas vēstīja, ka dzīvē no visām situācijām ir izeja – ceļš uz personīgo laimi, kā arī atzīmēja, ka ar savu mīļoto, kura vārds ir Girorgijs, viņas sirds pukst vienā ritmā.

Aizvadītajās dienās Volkova vēl vairāk saintriģēja fanus, publiskojot „selfiju”, kurā redzama viņas mīļotā roka. Attēlu viņa parakstīja ar provokatīvu jautājumu: „Kā roka ir noslēpusies man uz vēdera?” Neraugoties uz to, ka fani lūdza dziedātāju atklāt noslēpumu, viņa to darīt nesteidzās.

Taču nesen plašsaziņas līdzekļu pārstāvji noskaidrojuši, ka Volkova un Zurabovičs ne tikai slepus reģistrējuši laulību, bet jau esot kopīga mazuļa gaidībās. Runā, ka par „likumīgo zagli” Girogijs kļuva 2011. gadā – viņš kontrolēja noziedzīgos kabatas zagļu, automašīnu aplaupītāju un dzīvokļu zagļu grupējumus. Viņš vairākkārt izcietis sodu brīvības atņemšanas iestādēs, saukts pie atbildības par dokumentu viltošanu un narkotiku glabāšanu, kā arī pārkāpis likumu par iebraukšanu Krievijā.

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, ekrānuzņēmums no YouTube