foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Aktieris Kristians Kareļins ietriecas Normandijas valnī
Kristians Kareļins pirms pieciem gadiem labprāt pārvietojās ar velosipēdu, bet nesenais brauciens kolēģa vadītajā automašīnā beidzās ar divām pārsistām riepām.
Slavenības
2022. gada 5. februāris, 10:34

Aktieris Kristians Kareļins ietriecas Normandijas valnī

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Aktieris, mūziķis un futbola raidījuma "Pa pāris kausiem" veidotājs Kristians Kareļins pēc "pilnas programmas" izbaudījis, ko nozīmē šoziem pārvietoties pa Rīgas ielām.

Kā vēsta žurnāls "Kas Jauns", Kareļins aizvadītajā nedēļā brauca kopā ar savas grupas "Gapoljeri" un grupu "Bez PVN" un "Bad Habits" bundzinieku Normanu Bārbalu viņa mašīnā pa Lidoņu ielu un trāpīja pamatīgā bedrē. “Pa pretējo joslu nāca autobuss, izvairīties neiespējami. Tāds rīdzinieka liktenis... Tā bedre bija pamatīga, liela, dziļa ar asu kanti. Tāds īsts Normandijas valnis,” žurnālam "Kas Jauns" stāsta Kristians, šo “krāteri” ielas vidū salīdzinot ar Vācijas nocietinājumiem Francijas krastos Otrā pasaules kara laikā.

Tā kā Normana mašīnai tika pārsistas divas riepas, puiši izsauca Ceļu policiju. “Policisti bija ļoti forši un pat saprotoši. Viņi izmērīja bedri un paši pārsteigumā iekliedzās “Wow!”,” turpina Kristians, sakot, ka automašīnas īpašnieks cēlis prasību pret Rīgas domi. “Ne jau pašu vainas dēļ mašīnu sabojāja, bet riteņus nācās mainīt par savu naudu. Tagad tiek iesniegtas visas pretenzijas, kārtoti attiecīgie papīri, lai piedzītu kompensāciju par radītajiem zaudējumiem.”

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!