Trakā pasaule
2022. gada 2. februāris, 22:23

Pēc neparastām pazīmēm noteikts Elizabetes II mīļākais bērns

Jauns.lv

Par mīļāko Lielbritānijas karalienes Elizabetes II bērnu var uzskatīt viņas jaunāko dēlu princi Edvardu, paziņojusi fizionimiste Džūdija Džeimsa. Šādu pieņēmumu eksperte izdarījusi pēc ķermeņa valodas, izpētot lielu daudzumu karaliskās ģimenes fotogrāfiju.

Džeimsa pievērsa uzmanību attēlam, kurā redzama Elizabete II un princis Edvards. Pēc fizionimistes domām, karalienes smaids parāda, ka viņa pret dēlu izjūt īpašu mīlestību, raksta portāls "360tv.ru".

Karaliene Elizabete II vīra 100. dzimšanas dienai par godu iestāda Edinburgas hercoga vārdā nosauktu rozi

gallery icon
10

"Elizabete skatās uz Edvardu ar labsirdīgu smaidu, demonstrējot savu mātišķo apbrīnu. Filips un citi brāļi un māsas stāv apkārt viņa ratiņiem un skatās uz viņu ar patiesas mīlestības izteiksmi," sacīja Džeimsa.

Karaliene Elizabete II tronī pavadījusi 63 gadus un 216 dienas

Šī gada 9.septembris britu karalistē ir liela diena – Elizabete II kļūst par visilgāk valdījušo karalieni valsts vēsturē, pārspējot vecvecvecmāmiņu ...

gallery icon
9

Princis Edvards piedzima 1964. gadā. Viņš ir trešais dēls un jaunākais Lielbritānijas karalienes un viņas vīra prinča Filipa bērns.

Pēc Džeimsas vārdiem, īpašā Elizabetes II attieksmes pret princi Edvardu var būt saistīta ar to, ka viņš parādījās pasaulē, kad viņa jau bija ieņēmusi valsts vadītājas lomu, kas ļāva pilnībā izbaudīt rūpes par jaunāko dēlu.

Karaliene Elizabete II un viņas padomnieks zirgu skriešanās sacīkšu jautājumos sers Maikls Osvalds

gallery icon
29

Janvārī Elizabetes II dēlu Endrū apsūdzēja par uzmākšanos. Šīs situācijas dēļ princis var zaudēt savu titulu.