TV
2022. gada 1. februāris, 15:15

"Tas bija liktenis," - Elita Patmalniece par attiecībām ar Jāni Grodumu

Jauns.lv

"Tas bija likteņa pirksts," par saskatīšanos ar leģendārās rokgrupas "Līvi" dalībnieku Jāni Grodumu un kopā pavadītiem divarpus laimīgiem gadiem saka modes māksliniece Elita Patmalniece.

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas", Elita atzīst, ka joprojām nesaprot, kāds maģisks “klikšķis” ar abiem toreiz noticis, nebūt ne pirmo reizi tiekoties. Taču kopā bijis tiešām labi.

foto: Publicitātes
Elita šovā "Kad viņas satiekas".

Elitu piesaistījusi Groduma spēcīgā personība un tas, ka ar viņu varējusi justies brīvi un nesasaistīti. Arī intīmā ziņā abiem labi saskanējis. Varētu dzīvot un dzīvot, bet … liktenis bija izlēmis tā un ne savādāk. “Dzīves nogalē viņš jutās laimīgs un arī es jutos laimīga. Bija saskaņa un likās, ka tā varētu dzīvot un dzīvot, bet nu, diemžēl...” nosaka Elita.

Patmalnieces un Groduma attiecības bildēs

gallery icon

Patmalniece raidījumā atklāj, ka Jānis izteicies - viņam žēl, ka abi nav satikušies 20 gadu agrāk. Taču viņa uzskata, ka tad abi diez vai būtu kopā, jo mūziķa sievai izturēt mūžīgo “rokenrolu” taču nav viegli. Savukārt runājot par to, kas Elitu saistījis pie Groduma, viņa smejoties saka - tas beidzot bijis vīrietis, no kura viņai nav bijis neērti.

Grodumu aizvada pēdējā gaitā

gallery icon

Sarunu šovu “Kad viņas satiekas” skaties otrdienās, telekanālā "STV Pirmā!".