foto: Shutterstock
Dziedātāja Rianna drīzumā kļūs par māti savam pirmdzimtajam
Slavenības
2022. gada 31. janvāris, 23:36

Dziedātāja Rianna drīzumā kļūs par māti savam pirmdzimtajam

Jauns.lv

Barbadosiete Robina Rianna Fentija, pasaulē zināma kā dziedātāja Rianna, un viņas draugs "A$AP Rocky" drīzumā kļūs par vecākiem. Pāris gatavojas laist pasaulē savu pirmo kopīgo bērnu, vēsta ārvalstu mediji.

Dziedātāja Rianna 2021. gadā

gallery icon

33 gadus vecā dziedātāja Rianna gaida mazuli no sava drauga, repera "A$AP Rocky". Par to vēsta izdevums "People". Tāpat soctīklos parādījušies foto, kur zvaigzne redzama ar grūtnieces vēderiņu.

Fotogrāfijā redzamie topošie vecāki izskatās ļoti laimīgi. Rianna pozēja džinsos un rozā virsjakā, demonstrējot, ka ir mazuļa gaidībās, savukārt mīļotais skūpstīja viņas galvu. Foto tapis pāra pastaigas laikā Ņujorkā.

Runas par abu attiecībām izplatījās jau 2013. gadā, kad "A$AP Rocky" uzstājās Riannas koncertā “Diamonds World Tour”. Pēc tam dziedātājai bija attiecības ar arābu miljardieri Hasanu Džamileju.

Rianna ar viņu izšķīrās pēc trīs gadu ilgām attiecībām. Pēc pāris nedēļām reportieri pieķēra Riannu un "A$AP Rocky" kopā labdarības koncertā Ņujorkā, pēc tam arī atpūtas braucienā Barbadosā.

2021. gadā reperis oficiāli apstiprināja, ka viņam ir attiecības ar Riannu. Mākslinieks nosauca viņu par savas dzīves lielāko mīlestību. 

Riannas jaunā māja Beverlihilsā

gallery icon

Rianna ražas svētku festivālā Barbadosā

Popzvaigzne Rianna lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai ņemtu dalību kultūras pasākumos. Šoreiz viņa piedalījusies ...

gallery icon