Trakā pasaule
2022. gada 30. janvāris, 07:12

VIDEO: šovu zvaigzne Magone sašutusi par pielūdzēju sūtītajām intīmajām bildēm

Jauns.lv

Kopš šķiršanās no vīra Žaņa šovu zvaigznei un dzejniecei Magonei sociālajos tīklos parādījušies daudzi uzmanības apliecinājumi, taču daži no tiem diemžēl - vairāk nekā dīvaini.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon

Dzīves vētrās daudz pieredzējušo sievieti līdz pilnīgam apstulbumam nošokējis kāds “pielūdzējs”, kurš intīmu attiecību piedāvājumam atsūtījis sava “aprīkojuma” foto tuvplānā. “Sejā man desas luņķis, divi trekni vaigi. Nekad mūžā mani neviens nav tā šokējis, ka nezinu, kā reaģēt,” izbrīnīta par pielūdzēju bezkaunību ir Magone.

“Ja kādreiz cilvēki pieklājīgi sveicinājās, dāvināja ziedus, bučoja roku, tad tagad laikam pieņemts sveicināties ar “to vietu”," saka Magone un atrāda šo “uzmanības apliecinājumu” ciemos atnākušajai kaimiņienei Dainai.

Attīstot šovā “Slavenības. Bez filtra” šo tēmu tālāk, abu saruna iegūst pavisam pikantu raksturu. Piemēram, Magone secina, ka izstādē “Erots” redzēta vēl iespaidīgāka vīriešu mantība, bet “tie virinātāji jau parasti nav darītāji”.

Sācies gada pikantākais festivāls - "Erots 2020"

Perfekti vīriešu un sieviešu augumi striptīzšovos un priekšnesumos visām gaumēm, meistarklases, galvu reibinoša ballīte, nozares zinošāko pārstāvju konsultācijas un konkursi ...

gallery icon