TV
2022. gada 27. janvāris, 10:22

Mutīgā "Lauku sētas" saimniece liek noprast, ka Evita ar laulībām "iebrauks auzās"

Jauns.lv

Pašmāju šova "Ģimene burkā" pārītis Evita un Aigars, kuri nu gatavojas arī kāzām, iepazinās 2019.gadā citā šovā - "Lauku sēta". Kopš tā laika abi katru gadu dodas uz Ezeri, lauku saimniecību, kur toreiz šovs tika filmēts, - satikt saimnieci un gremdēties atmiņās.

Trijotnei satiekoties, jūtams, ka garlaicīgi nav bijis nedz “Lauku sētas” laikos, nedz arī tagad. Gan pārīša savstarpējos komentāros, gan komunikācijā ar saimnieci Anitu Konteni jūtama nemitīga joku plēšana un viegla apcelšanās.

foto: Publicitātes
Pašmāju šova "Ģimene burkā" pārītis Evita un Aigars, kuri nu gatavojas arī kāzām, iepazinās 2019.gadā citā šovā - "Lauku sēta".

Saimniece atminas, kā atraktīvā Evita ieradusies viņas sētā, ietērpā, kas vairāk būtu piemērots, teiksim, festivālam “Positivus”, nevis nopietnai strādāšanai. Aigars savukārt, pa daļai jokojot, uzstāj, ka Evita toreiz apzināti uzkrītoši kārdinājusi visus “Lauku sētas” puišus ar saviem apaļumiem.

foto: Publicitātes
Evita "Lauku sētā".

Īpašas “mīlas un naida” attiecības dzirksteļo arī Aigara un saimnieces starpā. Mutīgais puisis pat apgalvo, ka gados vecākā saimniece esot noskatījusi šamo par brūtgānu. Anita savukārt brīdina Evitu, ka ar laulībām "iebrauks auzās"...