Trakā pasaule
2022. gada 8. janvāris, 14:33

"Man bezmaz vai spļāva sejā," - šovu zvaigzne Magone sūrojas, kādu naidu sanācis piedzīvot

Jauns.lv

Par vispārzināmo faktu, ka slavai un atpazīstamībai ir arī ēnas puse, uz savas ādas pārliecinājušas šova "Slavenības bez filtra" zvaigznes Olga Kambala un Magone Šutoviene - no heiteru negatīvajiem komentāriem un pat vajāšanas kopš iesaistīšanās šovā dabūjusi ciest gan Rīgas dāma Olga, gan lauku sieva Magone.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Magonei bijusi arī īpaši nepatīkama situācija Liepājā, kad bariņš pusaudžu sākuši viņu apsaukāt uz aizskart ne vairs internetā, bet dzīvē. “Ko es daru cilvēkiem? Būtībā sēžu savā ģerevņā, daru, ko es varu, nevienu neaiztieku. Es nelienu ne politikā, ne sportā, bet tik un tā saņemu komentārus - ārprātīgā, vāciet to ģīmi prom no ekrāniem!” rūgti saka Magone.

Kolorītā šovu zvaigzne Magone: viņas dzīve mazāk redzētās fotogrāfijās

gallery icon
41

Abas šova zvaigznes atzīst, ka šāda cilvēku reakcija viņām bijusi šokējoša un universālas receptes, kā tikt ar to galā, pagaidām nav.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Olga un Magone.

Atklātā sarunā tiek apspriestas iespējamās versijas. Tā piemēram, Olga atzīstas, ka reiz šoka stāvoklī apēdusi vairākus kruasānus pēc kārtas, bet Magone prāto, vai nervu nomierināšanai nevajadzētu sākt smēķēt, ko līdz šim nekad nav darījusi. Magone vēl piebilst, ka viņa jau nu gan to komentētāju vietā neriskētu aizskart tādu sievieti kā Olga Kambala, kurai pie sāniem vīrietis, kurš varētu “ar vienu knipi nokniebt”.

Kaspars un Olga Kambalas - viens no spilgtākajiem Latvijas pāriem

gallery icon
12