foto: BACKGRID/ Vida Press
Džesika Alvesa, kas kādreiz bija zināma kā "dzīvais Kens", pozē pikantām bildītēm apakšveļā
Trakā pasaule
2021. gada 31. decembris, 07:53

Džesika Alvesa, kas kādreiz bija zināma kā "dzīvais Kens", pozē pikantām bildītēm apakšveļā

Jauns.lv

"Dzīvā Bārbija" Džesika Alvesa nekad nav bijusi no kautrīgajām. Arī tad, kad viņa bija Rodrigo Alvess jeb "dzīvais Kens", viņa labprāt pozēja fotogrāfijām, izrādot savus ķermeņa dotumus, pie kā bija piestrādājuši neskaitāmi plastikas ķirurgi. Tagad, kad viņa ir sieviete, Džesika saņēmusies ļoti pikantai un izaicinošai fotosesijai - parādot savu jauno ķermeni miniatūrā apakšveļā un pat bez tās.

“Dzīvā Bārbija” Džesika Alvesa ar kompleksiem sevi nemoka. Viņai patīk savs izskats un patika arī tad, kad bija “dzīvais Kens” Rodrigo Alvess. Tas, ka citiem šī pārliekā aizraušanās ar plastiku šķiet neizprotama un pat nepieņemama, viņu, maigi sakot, nesatrauc. Ikreiz pēc operācijas viņa tīksminājās par galarezultātu un demonstrēja to simtiem jaunās fotogrāfijās plašākai sabiedrībai.

“Dzīvā Bārbija” Džesika Alvesa pozē apakšveļā

gallery icon
28

Tagad tapusi pikanta un izaicinoša fotosesija apakšveļā.

Rodrigo Alvesu pasaulē pazina kā “dzīvo Kenu” – vīrieti, kas vēlas līdzināties leģendārajai lellei.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

2020. gadā brazīlietim domas par skaistuma ideālu nedaudz izmainījās un “Instagram” zvaigzne nolēma pārvērst sevi par “dzīvo Bārbiju” vārdā Džesika.

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas

Dzīvajam Kenam izoperētas 4 ribas.

gallery icon
12

Nemitīgās pārvērtības Alvesai prasījušas ļoti augstu cenu – viņa par tām samaksājusi ar savu veselību. Pēc desmitiem veiktu operāciju jaunuztapusī Džesika cieš no dažādām ķirurģisko manipulāciju izraisītām sekām.

“Dzīvā Bārbija” Džesika Alvesa dodas uz Covid-19 testēšanas centru Londonā 2021. gada janvārī

gallery icon
12

Viņas kājas ir manāmi pietūkušas, un uz tām redzami plankumi – sekas no silikona, kas notek lejup pēc mākslīgi palielinātās sēžamvietas operācijas. Vēl 2020. gada sākumā Džesika bija spiesta doties uz slimnīcu, lai viņai atsūktu deviņus litrus lieka šķidruma no kājām. Savukārt tā paša gada oktobrī viņu ārstēja no infekcijas un rokas paralīzes.

"Dzīvā Bārbija" Džesika Alvesa 2020. gada decembrī

gallery icon
11


Pērn, viesojoties raidījumā “This Morning”, Džesika norādīja, ka vienmēr jutusies kā sieviete un tagad sapņojot kļūt par māti. “Es iztēlojos sevi, rūpējoties par bērnu un esot kopā ar kādu, kurš mani pieņem tādu, kāda esmu,” viņa izteicās.

Dzīvais Kens Milānā veic kārtējo sejas operāciju

gallery icon
30