Šķēles un Lībanes dēls jau liels puika. FOTO
Andra Šķēles un Kristiānas Lībanes-Šķēles dēls Edvards mūziklu “Bāskervilu leģenda” noskatījās, tērpies Holmsam raksturīgā cepurē un „pīpējam” pīpi.
Slavenības
2015. gada 26. jūnijs, 09:52

Šķēles un Lībanes dēls jau liels puika. FOTO

Jauns.lv

Ekspremjers Andris Šķēle (57) un ekspolitiķe Kristiāna Lībane-Šķēle (45) reti kad iziet sabiedrībā ar savu dēlu Edvardu, kurš izaudzis par brašu puiku. Viņam ir jau deviņi gadi!

Piemēram, viena no pēdējām reizēm bija pirms pāris gadiem, kad Edvards kopā ar mammu “Arēnā Rīga” vēroja ledus šova, tērpies maskā un sēžot labākajās vietās pie pašas skatuves. Bet šīs vasaras sākumā Šķēles ģimene ieradās Nacionālajā teātrī uz mūzikla “Bāskervilu leģenda” pirmizrādi. Regulārie teātra apmeklētāji tad zināja stāstīt, ka līdz šim uz izrādēm nākam redzēta Šķēles kundze, bet viņa paša un dēla ierašanās esot kas nebijis.

Žurnāls “Kas Jauns” tad rakstīja, ka tovakar pirmizrādes viesu uzmanību Šķēles ģimene piesaistīja ne tikai ar dēla iziešanu sabiedrībā, bet arī ar viņa īpašo izskatu. Puika bija pucējies Holmsam raksturīgā cepurē un rokās turēja pīpi, ik pa brīdim to pieliekot pie mutes un tēlojot dūma ievilkšanu.

Šķēles juniora noskaņošanās „uz viena viļņa” ar izrādes galveno varoni sajūsmināja daudzus teātra apmeklētājus. Jautāts, vai ir Holmsa fans, žurnālam “Kas Jauns” Edvards atzina: „Protams!” Ar „protams” tika apstiprināts arī tas, ka noskatījies vairākas filmas par Holmsu – gan klasisko krievu versiju, gan ar Benedikta Kamberbača piedalīšanos. Viņš arī izlasījis grāmatu par Holmsu. „Domāju, ka par Holmsu šajā vecumā fano visi zēni,” piebilda Kristiāna Lībane-Šķēle.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva