Slavenības
2021. gada 22. decembris, 06:25

VIDEO. Ko darīt, kad piemirsts pie eglītes skaitāmais pantiņš?

Jauns.lv

Svētku neatņemama sastāvdaļa ir dāvanas, bet ko darīt, ja visi pantiņi aizmirsušies? Radošas personības – mūziķi un mākslinieki – atrod izeju no jebkuras situācijas. Šoreiz viņi dalās ar saviem “glābējpantiņiem”.

Rokmūziķis Jānis Bukums piedāvā izlīdzēties ar pantiņu pieaugušajiem. Jāatzīst, ka šoreiz dzejas rindas ir vien mēreni nepieklājīgas un, visticamāk, nevienu ciemiņu un radu neaizvainos. Tomēr šo špikeri nav ieteicams likt lietā, piemēram, bērnudārza vai skolas sarīkojumā.

Grupas “The Rolltons” solists Atis Zviedris, kuru pazīstam arī ar skatuves vārdu Flame, nesen laidis klajā recepšu grāmatu “Skaņas, Garšas, Pilsētas”.  Arī pie svētku egles viņš nenovēršas no ēdienu tematikas.

Kinorežisors Andris Gauja atceras kādu filmēšanu, kurā Aivars Eipurs skaitījis paša sacerētu dzejoli. Vairāku “dubļu” rezultātā nevienkāršās rindas uz palikšanu iegūlušas Andra atmiņā.

Andra dzīvesbiedre – aktrise un režisore Elza Gauja – neatpaliek no vīra un piedāvā latviešu dzejdara veikumu – Klāva Elsberga dzejas rindas, kuras izmantotas arī grupas “Pērkons” dziesmā.

Ar ko pie svētku egles pārsteigs šarmantā māksliniece Gundega Dūduma un viņas meita Luīze? To uzziniet “Glābējpantiņa” sižetā.