Modele dienā uzņem 500 selfijus, lai iegūtu vienu vienīgu perfekto
Modele Kailija Dženere ir kā apsēsta ar „selfijiem”. Viņa dienā uzņem vismaz 500 pašbilžu, un tad labāko no visām atrāda sociālajos tīklos.
Slavenības
2015. gada 28. jūnijs, 18:16

Modele dienā uzņem 500 selfijus, lai iegūtu vienu vienīgu perfekto

Jauns.lv

Nevienam nav noslēpums, ka sabiedrības dāma Kima Kardašjana ir kā apsēsta ar „selfijiem”, ko regulāri publisko sociālajos tīklos. Arī viņas pusmāsa, modele Kailija Dženere, daudz neatpaliek. Meitene pret pašbildēm attiecas reti nopietni.

Nesen viesojoties ballītē Kannās (Francijā), modele Kailija Dženere vaļsirdīgi atzinusies: „Es dienā uzņemu kādus 500 „selfijus”, lai iegūtu vienu bildi, kas man patīk. Dažkārt es nožēloju vienu publiskotu attēlu, ja vēlāk atrodu kādu citu, kas ir labāks. Es pie sevis nodomāju: sasodīts, šī fotogrāfija taču ir labāka, bet tas arī ir vienīgais, ko nožēloju.”

Uz ballīti Kailija Dženere bija ieradusies kopā ar savu mammu Krisu Dženeri (59) un mīļoto puisi reperi Tyga (24). Kailija bija ģērbusies caurspīdīgā divdaļīgā tērpā, kas sākotnēji bijis radīts viņas slavenajai pusmāsai Kimai Kardašjanai.

„Man patīk iet izklaidēties arī kopā ar mammu,” norāda 17 gadus vecā modele. „Viņa ir vēl trakulīgāka nekā es! Es vakar aizgāju gulēt pusnaktī, bet viņa nomodā pavadīja vēl krietni ilgāku laiku.”

„Selfiju” kvantuma ziņā Kailijai vēl māsu Kimu nepārspēt. Pērn ceļojumā uz Taizemi Kima Kardašjana uzstādīja savdabīgu rekordu – vienā dienā viņa ar mobilo tālruni uzņēmusi 1200 pašbildes. Par meitas neremdināmo paštīksmināšanos savu satraukumu paudusi arī mamma Krisa.


Kasjauns.lv/Foto: Vida Press