Trakā pasaule
2021. gada 13. decembris, 13:05

VIDEO: vīrs Kašeram dzimšanas dienā uzdāvina to, ko kāro miljoni

Jauns.lv

Multimākslinieks, uzņēmējs un TV personība Kašers telekanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" dokumentēja savu 35. dzimšanas dienu, kuru kopā ar vīru Jāni un mammu sagaidīja Budapeštā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

No paša rīta māmiņa viņam gultā lasīja dzeju un uzdāvināja naudu, savukārt laulenis bija sagādājis tādu pārsteigumu, par kuru priecātos teju katrs - biļeti uz dziedātājas Adeles koncertu Londonā. Jubilārs stāsta: "Es no rīta apraudājos. Jānis man teica - tā kā mums nav daudz naudiņas, ir lokdauns un krīze, es tev uzdāvināju piecas šokolādes. Es tā - ok, skaisti, forši. Tad apgriezu uz aizmuguri un ieraudzīju."

Viņi 1. jūlijā Londonā dosies uz vienu no diviem nākamgad paredzētajiem Adeles lielkoncertiem: "Es zinu, ka to nebija vienkārši dabūt, jo biļetes tika izpirktas divu minūšu laikā. Kā viņš to dabūja gatavu? Nezinu."

Britu dziedātāja Adele

gallery icon
20

Jānis atklāja, ka tās biļetes, kuras viņš dabūjis, tagad tiek pārtirgotas par apmēram 1000 eiro. Kašers jokoja: "Varbūt mēs varam pārdot un "uzvārīties"? Nu nē, es tiešām gribu redzēt to koncertu!" Tāpat viņš šajā īpašajā dienā ne tikai teica paldies saviem tuvākajiem cilvēkiem, bet arī atzina, ka nāksies daudz piestrādāt pie paša iekšējās pasaules.

Kašera un viņa Jāņa dzīves ainiņas

gallery icon
39