Ieskats "X faktora" ceturtās sezonas fināla ģenerālmēģinājumā

Ieskats muzikālā TV šova "X faktors" ceturtās sezonas fināla ģenerālmēģinājumā.

gallery icon
31
TV
2021. gada 12. decembris, 10:10

Uz skatuves "Prāta vētra", Dons un jaunās zvaigznes - šodien noskaidrosies "X faktora" uzvarētājs

Jauns.lv

Šodien, 12. decembrī, pulksten 20 kanāla TV3 ēterā un televīzijā Go3 sāksies muzikālā šova "X faktors" fināls.

Tajā cīņu par uzvaru turpinās trīs dalībnieki - Grēta Grantiņa, Eduards Rediko un Viktors Buntovskis. Fināls būs īpašs ar to, ka uz skatuves kāps ievērojami pašmāju mākslinieki, kā piemēram “Prāta vētra”, Dons, Aija Adrejeva ar “Very Cool People” un citi, kā arī visa balsojuma summa tiks ziedota labdarības akcijai “Eņģeļi pār Latviju”.

Vakara gaitā skatītājus pie TV ekrāniem priecēs tautā iemīļoti muzikālie viesi. Uz skatuves kāps pašmāju supergrupa “Prāta vētra”, kas izpildīs dziesmu “Aiz sienas” no jaunā albuma “Gads bez kalendāra”. Tāpat uz skatuves kāps arī Dons, kurš izpildīs dziesmu “Tas rakstīts debesīs. Piena ceļš”, kā arī Aija Andrejeva, kura kopā ar atraktīvo grupu “Very Cool People” uzburs Vudstokas festivāla sajūtu.

“Vēlos dalībniekiem novēlēt ko ļoti vienkāršu. Lai piepildās viss kārotais un grūtajos brīžos dalībnieki neiemet plinti krūmos. Pārējais viss jau sakārtosies,” novēl mūziķis Dons.

Finālā dalībnieki no sākuma katrs izpildīs pa divām dziesmām pēc pašu izvēles. Vienu no dziesmām dalībnieki izpildīs ar kādu atpazīstamu pašmāju grupu vai mākslinieku. Grēta Grantiņa uzstāsies kopā ar savu mentoru Intaru Busuli, Eduards Rediko dziedās duetu kopā ar spilgto Aminatu, savukārt Viktors Buntovskis pārsteigs ar dziesmu kopā ar grupu “Astro’n’out”. Tie dalībnieki, kuri iekļūs šova superfinālā, izpildīs vēl vienu papildu dziesmu.