Slavenības
2021. gada 9. decembris, 16:29

Izskan netaktisks lūgums, lai Lionels Mesi nofotografējas bez sievas. Futbola zvaigzne uz to reaģē šādi

Jauns.lv

Futbola zvaigzne Lionels Mesi nepaklausīja lūgumam pirms "Ballon d'Or" balvas saņemšanas ceremonijas nofotografēties bez sievas, ziņo sportbible.com.

Mesi žurnāla "France Football" versijā nesen tika atzīts par 2021.gada labāko futbolistu, Parīzē saņemot prestižo "Ballon d'Or" balvu. Cīņā par godalgu viņš uzvarēja Robertu Levandovski un Žoržinju.

Futbola karalis Mesi, kurš šo trofeju izcīnījis jau vairākas reizes savas karjeras laikā, šoreiz balvu saņēma no sava bijušā komandas biedra un tuva drauga Luisa Suaresa. Pirms oficiālās ceremonijas bija sarkanā paklāja daļa, kurā pasākuma viesus iemūžināja preses fotogrāfi no visas pasaules.

Mesi uz ceremoniju ieradās kopā ar savu sievu Antonellu un dēliem Tiago, Mateo un Ciro. Ģimene izskatījās burvīgi - visi trīs puikas bija saģērbti tāpat kā slavenais tētis. Internetā publiskots video, kurā redzams, kā "France Football" direktors ar žestiem lūdz Antonellu paiet malā, lai var nofotografēt tikai futbolistu ar bērniem. Antonella paklausīja lūgumam un gatavojās paiet sāņus, taču Mesi, maigi sakot, tas "ļoti nepatika". Viņš lūdza sievai nākt atpakaļ, lai var uzņemt vairāk fotogrāfiju, kurā visa ģimene redzama kopā.

Lionels un Antonella satikās, kad viņiem bija tikai deviņi gadi. Abus iepazīstināja skaistules brālēns Lukass Skalija. Antonella ir apmeklējusi visas "Ballon d'Or" ceremonijas, kurās triumfējis viņas vīrs, savukārt futbolists pateicības runās vienmēr ir pieminējis savu sievu.

Trīs dēlu vecāki - futbolists Lionels Mesi un viņa sieva skaistule Antonella

gallery icon

Lionela Mesi un Antonellas Rokuco kāzu publiskā daļa

Barselonas futbola zvaigzne Lionels Mesi un viņa bērnības simpātija Antonella Rokuco piektdienas vakarā apprecējās kāzās, kuras apmeklēja popmūzikas zvaigzne Šakira ...

gallery icon