TV šova "X faktors" blondā dalībniece Adriana Miglāne

TV šova "X faktors" blondā dalībniece Adriana Miglāne.

gallery icon
13
Slavenības
2021. gada 16. decembris, 06:58

"X faktora" zvaigznes dzīves drāma - Adriana Miglāne atklāti par tēva pašnāvību, badu un vēlēšanos nomirt

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja, šova "X faktors" pirmās sezonas fināliste Adriana Miglāne (21) šķiet īsta veiksminiece, taču patiesībā viņa dzīvē pieredzējusi skaudrus brīžus. Piedzīvota tēva pašnāvība, ciests bads un piespiedu nošķiršana no mātes. Tad dzīvību vēlējusies atņemt sev arī pati. Viņa žurnālam "Kas Jauns" pirmo reizi publiski atklājusi savas dzīves tumšāko periodu.

Sarunā Adriana ir vienkārša un sirsnīga, un, kā pati atzīst, dzīvē esot klusa un pat kautrīga. Dziedātājas dzīve šobrīd ir sakārtota: jau gadu viņa ir mamma savai pirmajai atvasei, turklāt nu ir atvērusi savu izsapņoto lolojumu - veikaliņu "HunA", kas atrodas Adrianas dzimtajā pilsētā Bauskā.

Tāpat mūziķe ir gana atpazīstama personība sociālo tīklu lietotājiem, viņas "Instagram" kontam ir vairāki desmiti tūkstoši sekotāju. Miglānei palīdz tēva dotā mīlestība bērnībā: “Mans tētis vienmēr man ticēja un teica: viņš zina, ka es varu daudz, un lai nekad nepadodos. Par spīti visām grūtībām! Viņš vienmēr mani atbalstīja visos koncertos un mūzikas skolas koncertos. Zinu, ka viņš noteikti ir ar mani. Viņš būs mans sargeņģelis!”

Nākamā lapa: Laimīgais laiks – bērnība