foto: no privātā arhīva
Katrīne Sauliete savām meitām noīrējusi atsevišķu dzīvokli
Katrīne ar meitām.
Slavenības
2021. gada 8. decembris, 06:13

Katrīne Sauliete savām meitām noīrējusi atsevišķu dzīvokli

Žurnāls "Kas Jauns"

TV šovu dalībniece un influencere Katrīne Sauliete soctīklā "Instagram" atklājusi, ka savām nepilngadīgajām atvasēm Kortnijai (9) un Kerijai (12) noīrējusi atsevišķu dzīvokli, kur meitenes uzturēšoties.

Katrīnes Saulietes atpūta Bali

Katrīnes Saulietes atpūta Bali.

gallery icon
12

Kortnija un Kerija ir Katrīnes un hokejista Kaspara Saulieša laulībā dzimušās atvases, kuras nudien saņem rūpes un gādību. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", Sauliete sociālo tīklu sekotājiem pastāstījusi par meitām atrasto dzīvokli ar visām ērtībām: “Māsu dzīvoklītī ir eleganta vannasistaba, neliela viesistaba, maza guļamistaba un virtuvīte ar visām ērtībām.” Sauliete tāpat atrādīja saimniecības preču iepirkšanu, iegādāti gan jauni virtuves trauki, gan ēdiens, gan daudzas citas sadzīvei nepieciešamas lietas.

Viņa arī paskaidrojusi lēmumu noīrēt meitām atsevišķu dzīvokli: “Mums tas nedaudz atvieglos ikdienu, jo ir atsākušies pulciņi. Skola beidzas vienos divos, pulciņi sākas piecos, viss notiek Teikā, bet mēs dzīvojam Pārdaugavā. Tagad būs pašām savs dzīvoklītis, kur pabūt tās stundas, atpūsties, izmācīties un vakarā braukt mājās. Ja man bērnībā būtu pašai savs dzīvoklis, būtu jautri. Esmu sajūsmā, ka komforts būs viņām un komforts man,” par savu lēmumu gandarīta ir divu meitu mamma, kas ar savu jauno draugu pilotu Pēteri dzīvo Pārdaugavā.

foto: Publicitātes
Savu dzīvi ar meitām un jauno draugu Pēteri Sauliete atrādīja TV šovā "Ģimene burkā".

Kerija Sauliete uzvar konkursā "Latvijas princese 2016"

gallery icon
8

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!