Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve

Andra un Lienes Kiviču ģimenes dzīve.

gallery icon
92
Slavenības
2021. gada 9. decembris, 13:06

"Pret mani tiek realizēts atriebības plāns!" - Andris Kivičs savas meitas nav redzējis kopš jūlija

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātājs Andris Kivičs ar sievu Lieni un abu meitu Miu šomēnes Ziemassvētku un gadu mijas brīvdienās pie sevis Norvēģijā gaida ciemiņus no Latvijas - mammu Dainu un dēlu Kristoferu Paulu. Mūziķis līdz pēdējam cerējis, ka arī viņa meitas Kima un Keitija varēs pievienoties braucējiem, jo fjordu zemē bērniem ir pieejamas dažādas aktivitātes, taču šī iespēja esot liegta, jo meiteņu mamma Madara darot visu iespējamo, lai tētis un viņa atvases attālinās.

Andris Kivičs sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" neslēpj savas dusmas, sašutumu un bezspēcību, ka tā arī nav izdevies mierīgā ceļā ar bijušo sievu Madaru vienoties par abu laulībā dzimušo meitu - Keitijas un Kimas - saskarsmes iespējām ar tēti.

Madara esot pilnībā nogriezusi Andrim jebkādas komunikācijas iespējas ar abām meitām. “Es nespēju noticēt, kā es deviņus gadus varēju būt savām meitām mīlošs un labs tētis, un te pēkšņi desmit dienas pēc tam, kad viņas uzzīmē man zīmējumu ar tekstu: “Tu esi labākais tētis pasaulē”, paziņo, ka ar mani vairs nevēlas tikties. Biju šokā. Esmu simtprocentīgi pārliecināts, ka Madara ir noskaņojusi meitenes pret mani, nozombējusi, apmuļķojot pati savus bērnus.

Vistrakākais, ka Madara tagad runā, ka bērniem ir sagādātas ciešanas, bet šīs ciešanas Madara pati ir noorganizējusi, “nogriežot” bērniem tēti un tētim - bērnus. Meitenes mani dievina, viņas vienmēr ar mani kopā ir bijušas laimīgas. Tagad no jūlija viņa juridiski viltīgi un rafinēti ir izolējusi tēti no meitenēm, tāpēc arī bērni cieš,” tā mūziķis.

Nākamā lapa: Kāpēc tētis kļuva par nevēlamu?