TV
2021. gada 7. decembris, 10:01

VIDEO: šova "Ķibeles mūsmājās" komanda kārto sešu bērnu ģimenes haotisko četristabu dzīvokli

Jauns.lv

Telekanāla "360TV" jaunajā šovā "Ķibeles mūsmājās" Ieva Brante, Aleksandrs Pavlovs un Margarita Kolosova pēc kārtības ieviešanas laucinieces un dzejnieces Magones Šutovienes mājās ir devusies pie pilsētniekiem Laura un Džeinas, kuri ir vecāki sešiem bērniem - šobrīd astoņu cilvēku ģimene dzīvo blokmājas četru istabu dzīvoklī Rīgā, Pļavniekos.

Margarita pēc ierašanās ciemos secināja, ka viņi dzīvoklī būtu varējuši radīt arī mīlīgāku noskaņu, to sakārtojot, jo visur valda bardaks, par ko pati Džeina atzīst: "Jā, tas ir mans bardaciņš".

Margaritai tas nebija saprotams, tāpēc viņa ņēma slotu, bet Lauris putekļsūcēju, un pārveidoja sievas un vīra guļamistabu, kas ir arī ģimenes viesistaba, kurā pašlaik nav ne stūrīša bez nekārtības, bērnu atstātajām mantām un haosa.

"Man ar mājas kārtošanu ir tā - ja es pieķeros, tad visi pieķeras. Ja es nepieķeros, tad neviens," komentēja tētis.

Margarita uzaicināja ciemos arī interjera stilisti Elīnu Gulbi, kura atzina: "Man pirmo reizi ir tāda pieredze, ka ienāku telpā, ir tik daudz mantas, un tās nav saliktas pa vietiņām. Mēbeles ir istabas vidū." Trio ātri vien ķērās pie kārtošanas ar japānietes Marijas Kondo metodēm, ņemot talkā kastes, liekot visu pa kategorijām, lai vēlāk šķirotu.

Džeina domā, ka vēl viena viņas ķibele ir pēc dzemdībām uzaugušais puncītis. Vadītāja Ieva Brante nāks palīgā ar padomu māmiņai, kurai nav ne laika, ne naudas apmeklēt fitnesa klubu. Ieva sarunājusi treneri, kura parādīs, kā savas deviņstāvu dzīvojamās mājas trepju telpā un pagalmā var trenēties. Vēl Džeina atļaus Aleksandram revidēt savu drēbju skapi un miskastes maisā izmest visas drēbes, kuras par mazu un kurās vairs neizskatās savam vecumam atbilstoši.

Tāpat Aleksandrs sarunājis Džeinai tikšanos ar Unu Ulmi, pie kuras viņa ierodas ar savām paštaisītajām pērlīšu rotām, jo sievietei ir sapnis par savu rotu interneta veikala radīšanu. Trīs šova vadītāji, katrs ar savu īpašo superspēju, kārtos un atjaunos, lai ģimenes visā Latvijā piedzīvotu neaizmirstamas pārmaiņas.