TV
2021. gada 3. decembris, 16:16

Aigars no "Ģimene burkā" neapmierināts ar līgavas uzskatiem par uzvārdu pēc kāzām

Jauns.lv

Raidījumā "Lauku sēta" iepazītais pāris - Aigars Kļavs, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vada komandiera vietnieks, divu dēlu tēvs un Evita Riekstiņa, grāmatvede, mamma diviem dēliem un meitai - TV šovā "Ģimene burkā" gatavojas kāzām. Viņiem viedokļi atšķiras ne mazums svarīgos jautājumos, tajā skaitā par līgavas uzvārdu pēc kāzām.

Kad Evita ierosina likt svītriņu, vīrietis paziņo mīļotajai, ka viņai būs jāpadomā vēlreiz, kā arī atgādina - uzvārds Riekstiņa nemaz nav viņas, bet gan no iepriekšējās laulības.

Evita, kuras meitas uzvārds ir Bērziņa, izteicās: "Riekstiņa man nav dzimtais uzvārds, bet gan bijušā vīra, līdz ar to Aigars noteikti nepieņems manā uzvārdā to daļu. Ja viņš būtu Kļaviņš, es mainītu uz to, bet Evita Kļava izklausās pārāk bargi. Uzvārds Riekstiņa ir mana personība šobrīd, un es esmu ar to apradusi."

Tikmēr līgavainis iesmēja, ka viņa izredzētā laikam nolēmusi kolekcionēt uzvārdus. "Būs Kļavs un Kļava, un viss. Tas ir likums. Tas ir fakts. Es biju reāli šokā, kad viņa man paziņoja par kaut kādām svītriņām," tā Aigars.