Tannis pēc deju šova traumas jau var diet. FOTO
Atraktīvais pavārs Elmārs Tannis beidzot ir pie labas veselības pēc tam, kad traumas dēļ viņam nācās izstāties no TV šova „Dejo ar zvaigzni”.
Slavenības
2015. gada 2. jūlijs, 05:31

Tannis pēc deju šova traumas jau var diet. FOTO

Jauns.lv

Šā gada pavasarī pavāram Elmāram Tannim savainojuma dēļ nācās pārtraukt TV3 šovu „Dejo ar zvaigzni”, bet nu jau viņš atkal ir lieliskā noskaņojumā un gatavs jauniem vasaras piedzīvojumiem.

Portāls Kasjauns.lv atraktīvo pavāru satika festivāla „Positivus” TV kanāla atklāšanas pasākumā, kas notika viņa vadītajā restorānā „Čarlstons”. Elmārs atzīst, ka festivāla „Positivus” apmeklēšana ir lieliska vasaras tradīcija, kurp viņš dodas kopā ar bērniem un draugiem.

Arī pavasarī TV šovā „Dejo ar zvaigzni” atsvaidzinātā kājas trauma vairs netraucē pavāram doties gan uz mūzikas un mākslas festivāliem, gan piedalīties fiziskās aktivitātēs. „Kad guvu traumu, šķita, ka pēc divām nedēļām varēšu atkal dejot, taču tā nebija, vajadzēja ilgāku laiku, lai traumu sadziedētu. Bet tagad viss ir labi, esmu vesels kā rutks un tūlīt sākšu skriet,” saka Elmārs Tannis. Smejot viņš piebilst, ka apņēmība brīvajā laikā izskriet pa kādu Rīgas parku vai meža taciņu viņam esot jau gadiem.

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders