Slavenības
2021. gada 25. novembris, 13:13

Aktieris Gundars Grasbergs kopā ar sievu spēlē tikai vilku un Sarkangalvīti

Jauns.lv

Latvijas Nacionālajā teātrī strādā precēts aktieru pāris - Gundars Grasbergs un Inga Misāne-Grasberga. Gundars telekanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi" atklājis, ka izvairās spēlēt uz vienas skatuves ar sievu.

Grasbergs joko, ka reizēm kopā paspēlē tikai tādas spēlītes, kur viņa ir Sarkangalvīte, bet viņš - vilks, kas grasās apēst daiļavu. "To jau ir teikuši visi, kam ir sieva aktrise. Tas nav īsti iespējams. Mums jau dzīvē ir attiecības. Tad vēl uz skatuves pārkāpt kādās mīlētāju attiecībās - es kaut kā pats neticu līdz galam droši vien, to darot un pārslēdzoties."

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gundars un Inga.

Ja tiek piedāvāts, abi neatsakās spēlēt kopā, bet, par laimi, režisori to vairs nepiedāvā: "Ir skatuves partneri, ar kuriem tu vari atļauties būt brīvs - tā ir cita brīvības pakāpe -, bet ir arī tādi, kuriem mēs viens otram netiekam klāt. Mēs ar sievu esam smejoties teikuši, ka jāiesniedz direktoram saraksts! Tāpēc, ka es jau zinu, ja, piemēram, ar to cilvēku būsim mīlētāji, mums nekas nesanāks."

Nacionālais teātris atklāj 103. sezonu

29. jūlijā Latvijas Nacionālā teātra kolektīvs sanāca kopā, lai svinīgā sapulcē atklātu 103. sezonu un pasniegtu ceļojošās teātra balvas.

gallery icon
70