Slavenības
2021. gada 24. novembris, 12:55

Gāzmaskā un ar cirvi rokā - aktieris Ģirts Jakovļevs izspēlējis nešpetnu joku ar pārdevēju

Jauns.lv

Leģendārais pašmāju aktieris Ģirts Jakovļevs raidījumā "Pasaki to skaļi" dalījās ar vienu no smieklīgākajiem sevis izspēlētajiem jokiem, par kuru tagad nu jau klīst leģendas.

Ģirts Jakovļevs laiku lokos

Aktieris Ģirts Jakovļevs dzīvē un teātrī.

gallery icon

Pirms vairākiem gadiem viņš mājās vācu armijas gāzmaskā pūtis uz palmas aerosolu pret bruņutīm: "Biju uzvilcis tādu vecu, šķūnī atrastu ķiteli mugurā. Kad viss nopūsts, man prātā ienāca ģeniāla ideja noiet lejā uz mazo veikaliņu, kas bija zem mums. Paņēmu vēl cirvi un gāju iekšā pa tām aizmugures durvīm. Un tur mana mīļā pārdevēja - Dusas tante."

Kad Ģirts ienācis veikalā ar ķiteli, gāzmasku un cirvi rokā, pārdevēja, skalinot kefīra pudeli, sākusi nenormāli bļaut nebalsī: "Augšā mana mamma arī sāka bļaut un prasīja, kas tur notiek. Rāvu nost to gāzmasku, bet nevarēju, jo tā bija pamatīgi aizāķēta aiz ausīm."

Ciemos pie Ģirta Jakovļeva

Ciemos pie aktiera Ģirta Jakovļeva 2020. gada vasarā.

gallery icon

Visu raidījumu “Pasaki to skaļi” ar lieliskā Ģirta Jakovļeva dalību skaties trešdien, 24. novembrī, pulksten 21.05, telekanālā "360TV".

Nacionālā teātra kolēģi sveic Ģirtu Jakovļevu 80 gadu jubilejā

Visslielākās ovācijas Nacionālajā teātra sezonas atklāšanā izpelnījās leģendārais aktieris Ģirts Jakovļevs, kuram 10. jūlijā apritēja apaļi 80 gadi – aktrise ...

gallery icon