foto: Mārtiņš Ziders
"Dodu priekšroku pārbaudītām vērtībām," - Antra Stafecka ir brīva meitene, bet uz randiņiem nesteidzas
Antra Stafecka nu jau kādu laiku bauda brīvas sievietes statusu.
Slavenības
2021. gada 24. novembris, 05:27

"Dodu priekšroku pārbaudītām vērtībām," - Antra Stafecka ir brīva meitene, bet uz randiņiem nesteidzas

Žurnāls "Kas Jauns"

Šovasar pēc četru gadu kopdzīves izjuka dziedātājas Antras Stafeckas un grupas "Otra puse" ģitārista Jāņa Čubara attiecības. Antra žurnālam "Kas Jauns" atklājusi, kādam iepazīšanās veidam dotu priekšroku.

Antra nu jau kādu laiku bauda brīvas sievietes statusu: “Es šobrīd esmu tādā dzīves posmā, ka jūtos labi tā, kā ir. Mans laiks ikdienā ir gana piepildīts. Rūpes par diviem dēliem skolniekiem, darbs radio un, protams, rosīšanās mūzikas jomā.”

Taujāta par uzmanības apliecinājumiem un jaunu iepazīšanos, Antra atzīst, ka dod priekšroku nejaušiem satikšanās mirkļiem klātienē, nevis meklē randiņus ar sociālo tīklu starpniecību. “Laikam esmu vecmodīga, jo ticu, ka aizvien var iepazīties dzīvē, tā netīši. Tad ir šis romantiskais un vienreizīgais “piesitiens”… Tādos brīžos sieviete vairāk sajūtas īpaša. Savukārt, sazinoties ar vīrieti internetā, var rasties šaubas, vai šis vīrietis “neaplido” vienlaikus citas sievietes. Vai viņš neraksta vairākām? Protams, esmu dzirdējusi skaistus attiecību stāstus, iepazīstoties sociālajā vidē, tomēr balstos uz savu iepriekšējo pieredzi, jo esmu līdz šim iepazinusies dzīvē,” prāto dziedātāja. Viņa gan uzsver, ka šajā dzīves posmā attiecību tēma nav viņas prioritāšu sarakstā, lai gan uzmanības apliecinājumus no pretējā dzimuma saņemt esot patīkami.

Antras Stafeckas albuma „Vientuļā zvaigzne” prezentācijas koncerts

2015. gada 18. marta vakarā koncertzālē „Rīga” dziedātāja Antra Stafecka prezentēja savu pirmo solo albumu „Vientuļā zvaigzne”.

gallery icon
55

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!