1dienas
19stundas
26minūtes
38sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Bīstamā mājsaimniece" Longorija atpūšas pie baseina. FOTO
Evu Longoriju nevarēja nepamanīt!
Slavenības

"Bīstamā mājsaimniece" Longorija atpūšas pie baseina. FOTO

Jauns.lv

Seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise Eva Longorija (40) atpazīta atpušamies pie baseina Maiami.

"Bīstamā mājsaimniece" Longorija atpūšas pie basei...

Baudīt silto saulīti un spirdzinošās ūdens peldes aktrise bija devusies košas krāsas bikini, ko darinājis zīmols „Luli Fama”. Šis 150 eiro vērtais peldkostīms lieliski izcēla aktrises sievišķīgās formas. Kolorītā skaistule atpūsties pie baseina bija devusies viena pati, taču viņas sirds jau kopš 2013. gada ir aizņemta. Eva satiekas ar 46 gadus veco telekompānijas  „Televisa” prezidentu Hosē Antonio Bastonu. Taču jautājums par kāzām un bērniem šobrīd neesot aktuāls, tā apgalvo aktrise. „tuvākajā nākotnē neplānoju svinēt kāzas un radīt bērnus,” slavenību žurnālam „In Touch Weekly” izteikusies Longorija, piebilstot, ka kopā ar draugu jūtas ļoti laimīga.

2011. gadā Eva izšķīrās no franču basketbolista Tonija Pārkera, ar kuru laulībā bija nodzīvojusi četrus gadus. Atklājās, ka viņš krāpa sievu ar sava komandas biedra laulāto draudzeni.

Atpūtai pie baseina Maiami, seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise bija izvēlējusies zīmola „Luli Fama” peldkostīmu, kas maksā 150 eiro.

Eva Longorija pie baseina Maiami

Atpūtai pie baseina Maiami, seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” aktrise bija izvēlējusies zīmola „Luli Fama” peldkostīmu, kas maksā 150 eiro.

Eva Longorija un uzņēmējs Hosē Antonio Bastons līdz šim ļoti centās slēpt attiecības no publicitātes. Taču nu vairs ne. Tikai retais zina, ka abus vieno jūtas jau divu gadu garumā.

Eva Longorija ar draugu Kosē Antonio Bastonu

Eva Longorija un uzņēmējs Hosē Antonio Bastons līdz šim ļoti centās slēpt attiecības no publicitātes. Taču nu vairs ne. Tikai ...

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press