Slavenības
2021. gada 11. novembris, 14:09

"Šāda ir gandrīz katra mana diena," - modele Bella Hadida atklāti par garīgās veselības problēmām

Jauns.lv

Amerikāņu modele Bella Hadida publiski izteikusies par savu garīgās veselības sabrukumu un publicējusi pavisam atklātas bildes, kurās redzama raudam.

25 gadus vecā Bella jau kopš pusaudža vecuma ir runājusi par cīņu ar smagu depresiju un trauksmi. Šoreiz sociālajā vietnē "Instagram" viņa publicējusi atklātu ierakstu kā atbildi amerikāņu dziedātājas Vilovas Smitas teiktajam par nedrošību un trauksmi, sakot, ka Smitas vārdi liekot viņai justies "mazāk vienai".

"Cilvēki aizmirst, ka būtībā visi jūtas vienādi: apmaldījušies, apmulsuši, īsti nezina, kāpēc ir šeit. Nemieru izjūt visi, bet mēģina to kaut kādā veidā noslēpt," Hadidas pievienotajā video pauž Smita.

"Sociālie mediji nav īsti. Tiem, kam ir grūtības, lūdzu, atcerieties to! Dažreiz viss, kas jums ir jādzird, ir tas, ka jūs neesat viens," raksta Hadida.

Viņa publicējusi vairākas fotogrāfijas, kurās redzama raudam. "Šāda ir gandrīz katra mana diena, katrs vakars. Jau vairākus gadus," atzīst modele.

foto: Instagram @bellahadid

"Es vēlos, lai jūs zinātu, ka tuneļa galā vienmēr ir gaisma, un amerikāņu kalniņi vienmēr kādā brīdī pilnībā apstājas. Man bija vajadzīgs ilgs laiks, lai to saprastu, bet man ir bijis pietiekami daudz sabrukumu un izdegšanas, lai atklātu, ka, ja jūs pietiekami smagi strādājat ar sevi, pavadot laiku vienatnē, lai saprastu savas traumas, to cēloņus, jūs iemācīsieties, kā ar sāpēm sadzīvot un kā ar tām tikt galā," raksta Hadida.

Janvārī modele paziņoja, ka ņem pārtraukumu no sociālajiem medijiem, lai koncentrētos uz savas garīgās veselības uzlabošanu.

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon

Bellas Hadidas dzīvoklis Ņujorkā

gallery icon