Slavenības
2021. gada 9. novembris, 10:44

Aktieris Kaspars Zāle atklāj, ka viņu no Dailes teātra mēģinājuši atlaist sešas reizes

Jauns.lv

Teātra, kino un seriālu aktieris Kaspars Zāle, kurš nu jau vairs nestrādā Dailes teātrī, "STV Pirmā!" šovā "Kad viņas satiekas" pastāstīja, ka viņu atlaiduši divas reizes, savukārt no viņa kopumā mēģinājuši atbrīvoties veselas sešas reizes.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Jautājums par "kāpēc" ir jāuzdod tam, kurš to gribēja panākt. Es Dailes teātrī nostrādāju sešus gadus. Sešas sezonas - sešas reizes mēģināja mani atlaist. Skaitlis seši man tāds interesants. Jāaicina numerologs," smaida Zāle.

foto: Rojs Maizītis
Kaspars Zāle.

Teātris pagājušajā gadā pārtrauca darba attiecības ar Zāli un vēl vairākiem aktieriem. Kaspars sākotnēji kopā ar advokātu panāca atjaunošanu darbā, taču vēlāk atkal bija spiests teātri pamest: "Tas nebija tā, kā tu teici, ka atgriezos darbā pēc atlaišanas. Bija tā, ka mani mēģināja atlaist, bet tad sākās visi tie juridiskie procesi. Teātris jau ar mani nekomunicēja. Man nebija nekādas komunikācijas ar teātra vadību, līdz advokāts panāca to, ka vadība saprata - nav variantu, atsauca uzteikumu un atjaunoja mani darbā. Bet tad jau es biju, tā teikt, citā statusā, pirmais sāpīgais moments bija pārgājis."

Aktieris šogad no teātra tika atlaists pavisam, taču bez darba nav sēdējis - viņš pašlaik redzams gan "Tet+" seriālā "Perfektās kāzas", gan vēsturiskajā darbā "Emīlija. Preses karaliene".

Seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā

Režisora Andreja Ēķa seriāla "Perfektās kāzas" filmēšana Nordeķu muižā 2021. gada jūnijā.

gallery icon
98