Slavenības
2021. gada 25. oktobris, 06:58

Dziedātāja Annija Putniņa piepilda sapni par vikingu stila frizūru

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Dziedātāja un pedagoģe Annija Putniņa pieskaņojusies rudenim un uzticējusi meistarei matus sapīt afrobizītēs. Annija gan pati saka – šī frizūra ir vikingu stilā.

Sarunā ar žurnālu "Kas Jauns" dziedātāja un vokālā pedagoģe stāsta, ka bijuši daži iemesli, lai veidotu šādu matu sakārtojumu. Šis process aizņēmis vien pāris stundu. “Tādus matus gribēju jau pusaudzes vecumā, bet tad nebija lieku līdzekļu. Tāpat es gatavojos kādam interesantam raidījumam, kas drīzumā būs TV ekrānos, kā arī šī frizūra vienkārši piestāv rudenim,” skaidro mūziķe.

Viņa atzīst, ka saņēmusi daudz komplimentu par savām vizuālajām pārvērtībām. “Bet par komplimentiem es pat nedomāju, šādu matu sakārtojumu gribēju, jo pašai patīk, ka ir nedaudz brīvāka, dabai tuvāka sajūta. Daudzi saka, ka tās ir tādas afrikāņu bizītes, bet es to vairāk uztveru kā vikingu vai indiāņu frizūru. Daudzi apgalvo, ka piestāv, vīram patīk, omītēm gan ne visai. Forši ir tas, ka katru dienu var veidot citu frizūru, var improvizēt un panākt ļoti interesantu tēlu,” paskaidro dziedātāja.