Slavenības
2021. gada 24. oktobris, 10:21

Krievu humora zvaigzne Gariks Harlamovs atradis jaunu mīļoto

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

Ik rītu kanālā TNT skatāma programma "Zelta izlase", kurā apkopoti smieklīgākie numuri no TNT šoviem, tostarp "Comedy Club", kurā aktīvi darbojas arī komiķis Gariks Harlamovs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristinas Asmusas un Garika Harlamova dzīves ainiņas

Kadri no Kristinas Asmusas un Garika Harlamova "Instagram" profiliem.

gallery icon
68

Kā zināms, pagājuša gada vasarā pēc septiņu gadu kopābūšanas viņš izšķīrās no sievas aktrises Kristīnes Asmusas un uzreiz pēc šķiršanās kļuva par vienu no kaimiņvalsts iekārojamākajiem vīriešiem. Kā nu ne – izskatīgs (Gariks ir notievējis par vismaz 18 kilogramiem un nomainījis garderobi) un gana turīgs arīdzan.

Šajā pavasarī uzvirmoja runas, ka komiķa sirds varētu būt aizņemta un tajā iemājojusi seriāla «Huzārs» kolēģe Katarīna Kovaļčuka, turklāt abi manīti kopā atpūšamies Sočos. Oficiālu apstiprinājumu attiecībām gan nedeva ne viens, ne otrs. Tikai nupat Gariks un Katarīna beidza «spēlēt paslēpes» un «izgāja tautā», apstiprinot to, par ko jau sen visiem viss bija skaidrs – jā, viņi satiekas un kopā ir ļoti laimīgi. Pārim pietuvināti ļaudis presei pamanījušies izpļāpāties, ka abi jau dzīvojot kopā. Gredzenus pirkstos gan vēl negrasoties vilkt.

Harlamova jaunā uzņēmuma – ātrās ēstuves «Hot Dog Bulldog» tīkla – atklāšanas dienā viņš kopā ar Katarīnu pozēja fotogrāfiem, tāpat bija redzams, ka aktrisei ar mīļotā mammu ir ļoti sirsnīgas attiecības. Izrādās, pirms šī pasākuma Katarīna ļoti uztraukusies, vai blakus Garikam izskatīsies pietiekami labi, jo fotogrāfijas taču būs redzamas it visur. Taču uztraukums bija velts - 28 gadus vecā aktrise tika apbērta ar komplimentiem. Tāpat Harlamova pielūdzēji piezīmējuši, ka blakus Katarīnai viņš esot burtiski uzplaucis. Kā nu ne, mīļotā ļoti rūpējoties par savu izredzēto. Tā kā pati viņa cenšas dzīvot veselīgu dzīvesveidu, tad, lai gan atvērta ātrā ēstuve, uz darbu Garikam līdzi tiek dota kastīte ar veselīgu, mājās pagatavotu maltīti.