Slavenības
2021. gada 22. oktobris, 08:55

Daiga Mazvērsīte priecājas par dēla panākumiem

Ieva Valtere

Žurnāls "Kas Jauns"

Viens no "Singapūras satīna" dalībniekiem ir muzikoloģes Daigas Mazvērsītes dēls Kārlis Zenne, par kuru grupas līderis Jānis Krīvēns teic, ka, pateicoties viņam, albums vispār iznācis: “Viņš ir tas, kurš nesavtīgi un pašaizliedzīgi uzņēmās tā novadīšanu līdz galam, kūrējot pēdējos 30–40 procentus. Viņš šobrīd ir mūsu visu dzinulis un galvenais virzītājspēks!”

Kad nesen notika grupas "Singapūras satīns" jaunākā albuma prezentācija, tad ballītē vienīgā no grupas puišu mammām bija Kārļa Zennes māte - pazīstamā muzikoloģe Daiga Mazvērsīte.

Pašmāju repa grupa "Singapūras satīns" prezentē jauno albumu "Stonks"

Latviešu repa grupa “Singapūras satīns” izdevusi trešo studijas albumu ar nosaukumu “Stonks”.

gallery icon
127

Greznojusies ar "Broken Hearts Society" piespraudi, viņa atklāja, ka tā, tāpat kā kuloniņš dēla kaklā, ir Kārļa veikums. Proti, jauniešu vidū pazīstamo zīmolu izveidojis Kārlis kopā ar savu draugu. “Tā ir tāda drēbju, rotaslietu līnija jauniešiem, kuriem sirsniņa sāp, kuriem patīk underground kultūra,” skaidro Kārlis. Paralēli grupai viņš strādā arī reklāmas aģentūrā. Mazvērsīte piebilst, ka dēlu mudina studēt režiju, jo viņa vecaistēvs Jānis Zenne bija slavens aktieris Daile teātrī, un Kārlis, viņasprāt, šo talantu mantojis.

Vaicāta, kā vērtē dēla muzikālās gaitas, pazīstamā muzikoloģe intervijās paudusi, ka iesākumā tām nav pievērsusi uzmanību, bet, kad beidzot pamanījusi, novērtējusi atzinīgi. Arī par puišiem viņa teic labākos vārdus. Daiga smej, ka pirms pāris gadiem, kad "Singapūras satīns" rīkojis svinības viņas lauku mājā, bažījusies, kādā stāvoklī tā tiks atstāta. Un bijusi patīkami pārsteigta. “Māja pēc ballītes bija sakārtota, trauki nomazgāti, pat gultas saklātas!” par repa zvaigznēm, kas slavējas kā lieli uzdzīvotāji, izsakās Kārļa mamma.