Ieskats TV šova "Lauku sēta" 2021. gada 15. oktobra raidījumā

Ieskats TV šova "Lauku sēta" 2021. gada 15. oktobra raidījumā.

gallery icon
18
TV
2021. gada 15. oktobris, 12:55

Pamatīgs konflikts šovā "Lauku sēta" - Cirvju komanda nozog Dakšām visu cukuru

Jauns.lv

Piektdien, 15. oktobrī, kanālā TV6 realitātes šovā “Lauku sēta” jau atkal piedzīvosim zādzību. Cirvju komanda, vēloties labāk izpildīt vienu no nedēļas darbiem – zaptes vārīšanu – nozog Dakšām visu cukuru. Kā atrisināsies šis konflikts?

Kad atklājas zādzības fakts, izceļas pamatīgs kašķis, kurā aizsvilstas Aivis un paziņo, ka nozags visas savārītās zaptes burkas, ja Cirvji neatdos cukuru. Cirvju komanda sabijās no draudiem un ar cukuru tomēr padalās. Tā rezultātā arī Martai un Viktorijai izdodas izcelties ar sešu veidu zaptēm, lai gan pretinieki uzvāra tikai trīs veidu, toties – skaitliski vairāk. Kad Jānis kopā ar Aivi un Sandi nogaršo meiteņu veikumu, secinājums ir šāds: lai gan standarta, toties gardas.

Arī vīru vidū ir kašķi par nedēļas lielo darbu – sporta laukuma iekārtošanu. Sandis pārmet Kristapam un Aivim, ka abi paņēmuši vieglāko darbu, bet grūtākais atstāts Cirvjiem. Pavisam īgna un dusmīga vienurīt būs Iluta, jo secina, ka pārējie Cirvji, vēlēdamies viņu iegāzt, nav pamodinājuši. Vai Cirvji grib Ilutu padarīt par šīs nedēļas sliņķi un jau ceturto reizi sēdināt uz izbalsošanas soliņa?

Cirvju neformālais līderis Sandis, kurš uzņēmies šefību par kūpinātavas izgatavošanu, nav to uztaisījis, un dalībnieki nesaņem kūpināšanai paredzētās vistiņas. Tā vietā Jānis iepriecina viņus ar citu proteīna avotu - biezpienu un sliekām, kas jāsagatavo ēšanai. Viktorija un Marta nozūd uzreiz, jo sliekas esot pretīgas, tomēr Iluta un Mārīte ķeras pie slieku, kas lien pa pirkstiem un kņudina, apstrādes. Sandis gan ir drošs vai arī vēlas izcelties – viņš iesūc mutē un norij vēl dzīvas sliekas. Mazliet rūgtas esot gan, bet tas tāpēc, ka nav vēl pienācīgi pagatavotas jeb, teiksim kā ir, nav iztīrījušas iekšas ar biezpiena palīdzību. Kristaps pacienā Maiju un Ilutu ar ceptu vīngliemezi, kas, izrādās, esot tīri tā neko un atgādina cūkādiņas.

Skaties “Lauku sētu” piektdienās plkst. 21.00 kanālā TV6 un sev ērtā vietā un laikā nākamās paaudzes televīzijā Go3!

Komentāru izplatīšanas noteikumi

1.Par komentāra saturu atbildību nes portāla lietotājs, kurš izplata komentāru.

2.Portāls neatbild par rakstiem pievienotajiem komentāriem, un tam ir tiesības dzēst komentārus, kas neatbilst LR normatīvajiem aktiem un šiem noteikumiem.

3.Portālam ir tiesības aizliegt lietotājam pieeju sadaļai „Komentāri”, ja lietotājs pārkāpj LR normatīvos aktus un šos noteikumus.

4.Komentāros aizliegts izplatīt:

  • materiālus, kas pārkāpj ētikas, humānisma, morāles, tikumības un pieklājības normas;
  • personas goda un cieņu aizskarošus materiālus;
  • materiālus, kas pauž diskrimināciju un musina uz naida kurināšanu;
  • materiālus, kuros izcelta vardarbība, aicinājums uz vardarbību, draudi;
  • pornogrāfiska rakstura materiālus;
  • materiālus, kas diskreditē Latvijas valstiskumu un nacionālos simbolus;
  • materiālus, kas satur jebkāda veida reklāmu, t.sk. politisko reklāmu un aģitāciju;
  • materiālus, kas pārkāpj fizisko personu datu apstrādes normatīvos aktus (citas personas identificējoša informācija, u.c.);
  • materiālus, kas pārkāpj citu personu intelektuālā īpašuma tiesības;
  • materiālus, kas var saturēt datorvīrusus;
  • u.c. normatīvajos aktos aizliegtu informāciju, materiālus.

5.Ja komentāru ievietotājs neievēro LR normatīvos aktus un šos noteikumus, atkarībā no pārkāpuma rakstura vai sekām pārkāpējs saucams pie likumā noteiktās civiltiesiskās, administratīvās vai kriminālās atbildības.

6. Portāls aizsargā komentāru autoru konfidencialitāti. Portāls informāciju par komentāru autoriem (IP adresi) sniedz tikai un vienīgi tiesībsargājošām iestādēm uz rakstveida pieprasījuma pamata.

7. Publicējot materiālus portālā, portāla lietotājs vienlaicīgi izsniedz SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” neatsaucamu, vienkāršu, beztermiņa licenci, kas ir spēkā visā pasaulē un par kuru nav jāveic autoratlīdzības maksājumi. Licence SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” dod tiesības izmantot materiālu jebkādā ar normatīvajiem aktiem atļautā veidā. Izsniedzot licenci SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi”, portāla lietotājs saglabā visas autora tiesības uz publicētajiem materiāliem.

8. Trešajām personām bez rakstiskas atļaujas saņemšanas no SIA „Izdevniecība Rīgas Viļņi” nav tiesības izmantot portāla lietotāju publicēto materiālu portālā.

9. Noteikumi ir saistoši komentāru izplatītājiem.

10. Portāls ir tiesīgs jebkurā laikā pēc saviem ieskatiem mainīt šos noteikumus un izmaiņas stājas spēkā ar brīdi, kad tās ir publiskotas portālā.