Slavenības
2021. gada 24. septembris, 07:02

Gačo lielo strīdu ar Ozolu nosauc par muļķīgu apstākļu sakritību

Jauns.lv

Liela daļa Latvijas vēl šobaltdien atceras, ka reperis Gatis Irbe jeb Gačo jaunībā "karoja" ar Ģirtu Rozentālu jeb Ozolu. Viņu sāncensība noveda pat līdz boksa ringam - gan pirmajā cīņā, gan revanšā uzvarēja Gatis. Tagad, kad mūziķis nu jau pārdēvējis sevi par "Mesa", viņš uz šo notikumu savā pagātnē atskatās bez liekām emocijām un sauc to par muļķīgu apstākļu sakritību, jo viņam vienkārši vajadzēja naudu, lai apmaksātu savas studijas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mēs abi trenējāmies boksā. Viņš trenējās krietni ilgāk, un tad es to sāku darīt. Tad vienkārši Raimonds Elbakjans kaut kādu pasākumu, kurā bija iekļauts arī bokss. Viņš mums piedāvāja paboksēties - o, forši, kāpēc gan nē, ja mēs to darām. Piedāvāja vienam, piedāvāja otram, un tad mēs noboksējāmies. Es pirmo boksa cīņu vinnēju, un otrajā piedalījos tīri finansiālu apstākļu vadīts - man solīja 2000 latu, kas tieši nosegtu mācību izmaksas. Mani gan uzmeta ar to naudu un dabūju tikai 500 latus," atklāja Gačo.

Abi reperi vairs nav ienaidnieki, bet nav arī draugi, un uz ielas nesveicinātos. Gatis stāsta, ka Latvijas hip-hopa pasaulē visi lielākoties ir draudzīgi savā starpā, uztur labas attiecības un raksta kopā dziesmas - tikai viņš vienmēr ir bijis sava ceļa gājējs, turoties no citiem pa gabalu un pat neklausoties pašmāju repmūziku.

Skaties šovu "Pasaki to skaļi" trešdienu vakaros kanālā 360TV.