Slavenības
2021. gada 14. septembris, 23:53

Apzagts saksofonists Deniss Paškevičs

Jauns.lv

Naktī no svētdienas uz pirmdienu apzagts saksofonista Denisa Paškeviča birojs, sociālajā vietnē "'Facebook" vēsta pats mūziķis.

Viņš norāda, ka nozagti vairāki viņa instrumenti, tāpēc lūdz iedzīvotāju palīdzību, aicinot ziņot, ja kāds zina, kur kāds no tiem atrodas.

"Ar šo ziņu vispirms vēršos pie saviem kolēģiem un ikviena, kam varētu būt jebkāda informācija, kā arī lūdzu dalīties ar šo ziņu pēc iespējas vairāk cilvēkiem," teikto iesāk Paškevičs.

Viņš turpina: "Naktī no svētdienas uz pirmdienu ir apzagtas mūsu biroja telpas un ir nozagti daudzi mani instrumenti. Ja kādam ir informācija par kādu no šiem instrumentiem, lūdzu dot ziņu jebkādā formātā!"

Viņš norāda, ka nozagti tādi instrumenti kā: Riga Winds “Pashkevich” signature tenora saksofons (DST-09. No. 0170301), Selmer Mark VI tenora saksofons (nr: 95738 , 1956-57.g), Yamaha YAS-62 alta saksofons melnā ar audumu apvilktā oriģinālajā kastē ar Meyer ebonīta iemutni; Otto Link Florida (vintage) metāla iemutnis tenora saksofonam; TT metāla iemutnis tenora saksofonam; Ed Pillinger ebonīta iemutnis tenora saksofonam; RE-20 mikrofons, Neat King Bee un Worker Bee mikrofoni u.c.