Slavenības
2021. gada 15. septembris, 06:16

Vējabrālis Frīdis ar motobraucējiem nodevies plostošanai

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Vecākā Latvijas baikeru kluba "Vēja brāļu ordenis" un Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis, noslēdzot motobraukšanas sezonu, ar domubiedriem jau 12. gadu devies kārtīgā plostošanā pa Gauju, vēsta žurnāls "Kas Jauns".

Savus dzelzs rumakus vīri atstājuši mājās, bet pārvietošanās un īsta lustēšanās notika kārtīgā plostu braucienā. Kuplā skaitā atvesti uz plosta pārceltuves vietu Gaujas krastā Pulkās, plostotāji, no šīs vietas saimniekiem saņēmuši cienastu ar gaļas kūpinājumiem un laba vēlējumiem, devās savā gadskārtējā plosta braucienā uz Strenčiem. Ceļā pavadot vairākas stundas, motobraucēji gan vārīja zupu, dziedāja dziesmas, gan plēsa jokus.

Frīdis ar domubiedriem plosto pa Gauju 2021. gadā

Vecākā Latvijas baikeru kluba "Vēja brāļu ordenis" un Latvijas Motoklubu asociācijas prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis, noslēdzot motobraukšanas sezonu, ar ...

gallery icon

Pēc vairāku stundu brauciena un labi pavadīta laika plosts piestāja Strenčos, kur turpinājās noslēdzošā pasākuma daļa viesu namā. Tur kuplā pulkā motobraucēji tiek sagaidīti katru gadu. Strenču viesu nama pagalmā tradicionāli tika vārīta zupa, bet sivēna vietā šogad kūpināja stirnu. Viesi mielojās ar pašu sarūpēto cienastu un, skanot dzīvajai mūzikai, varēja dejot līdz pat pusnaktij, kā arī baudīt pirtī iešanu un peldes baseinā. Izturīgākie motobraucēji ballēja līdz pat rītam.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!