TV
2021. gada 13. septembris, 14:24

Pikanta ballīte pirtiņā, atklātas sarunas par bijušajiem un kaisles dzirkstelītes - ieskaties jaunajā šovā "Mīla kemperī"

Jauns.lv

Jau pavisam drīz - 23. septembrī - pie telekanāla "STV Pirmā!" un izklaides platformas "Tet+" skatītājiem nonāks vēl nebijis pašmāju iepazīšanās šovs "Mīla kemperī".

Šovā 11 puiši un meitenes metīsies galvu reibinošā attiecību spēlē un ceļojumā kemperos cauri visai Eiropai, lai atrastu savu īsto un vienīgo. Šova galvenais uzdevums – būt kopā ar savu “otro pusīti”, lai, nokļūstot galamērķī, saulainajā Itālijā, baudītu medusmēneša cienīgu atpūtu. Jāpiebilst, ka balva ir viena, bet mīlai atvērto siržu krietni vairāk, tāpēc tas, kurš “izrādīsies lieks” un nebūs atradis sev pāri, dosies mājup, nesasniedzot galamērķi.

Kā liecina pirmais publiskotais ieskats šova aizkulisēs, pikantēriju, kaislību un mīlestības šeit netrūks – gaidāma gan jestra ballīte pirtiņā, atklātas sarunas par bijušajiem, tusiņi līdz rīta gaismai, intrigas un sievišķīgas viltības iecerētā savaldzināšanai, greizsirdības scēnas, kā arī neizdibināmi attiecību līkloči, kas savedīs kopā vai gluži otrādi – šķirs - mīlai atvērtās sirdis. “Kas notiek kemperī, paliek kemperī” – šķiet, šī varētu kļūt par jaunā šova devīzi, ļaujot skatītājiem otrpus ekrāniem ne tikai dzīvot līdzi dalībnieku attiecību peripetijām, bet arī izteikt savas prognozes – kurš no pāriem patiešām atradīs viens otru un paliks kopā arī pēc TV projekta beigām? Turklāt šovā uz puišiem cierēs arī talantīgā dziedātāja Alise Haijima – vai popularitāte būs viņas priekšrocība un palīdzēs izpelnīties pretējā dzimuma simpātijas?

Reizi nedēļā, ceturtdienās, "STV Pirmā!" demonstrēs jaunu pikantērijām un pārsteigumiem bagātu vietējā satura veidotāja "Tet studio" piedāvāto šova sēriju. Savukārt vēl plašāku iespēju ielūkoties mīlas līkločos nodrošinās izklaides platforma "Tet+", no pirmdienas līdz ceturtdienai priecējot ar aizkulišu sērijām, kā arī piektdienās pašiem drosmīgākajiem ekskluzīvi piedāvājot īpašas, pikantākas sērijas.