Sarkanais paklājs
2021. gada 10. septembris, 15:20

FOTO. Ar grandiozu ballīti aizvadīta "TV3 Group" sezonas atklāšana

Jauns.lv

9. septembrī, Berga Bazāra kvartālā tika aizvadīta grandioza ballīte, atklājot mediju grupas «TV3 Group» televīzijas kanālu jauno sezonu! Pasākuma viesus priecēja izklaidējoša vakara muzikālā programma, vienkopus pulcējot TV zvaigznes un personības. Vakara garumā īstu ballīti iegrieza grupa «Citi zēni», Intars Busulis un Abonementa orķestris, kā arī supergrupa «Bujāns».

TV3 Group sezonas atklāšanas ballīte 2021

9. septembrī, Berga Bazāra kvartālā tika aizvadīta grandioza ballīte, atklājot mediju grupas «TV3 Group» televīzijas kanālu jauno sezonu! Pasākuma vie-sus ...

gallery icon

Vakaru vadītāju lomā iejutās rīta raidījuma «900 sekundes» moderatori Kristīne Komarovska un Mārtiņš Spuris, savukārt par muzikālo pavadījumu gādāja radio Star FM ētera personība Maija Rozīte – Krištopane. Vakara sākumā viesi tika iepazīstināti ar «TV3 Group» rudens sezonas jaunumiem. Kopumā skatītājus sagaida vairāk nekā 30 dažādi vietēji ražotā satura raidījumi – vērienīgākais muzikālais šovs «X Faktors», realitātes šovs «Lauku Sēta», attiecību šovs «Saimnieks meklē sievu», kulinārais raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas», jauna ģimenes spēle «Mini pa trim», raidījums suņu mīļiem «Es mīlu savu suni», seriāli – «Nemilētie, «Viņas melo labāk», «Tunelis», dokumentālo īsfilmu sērijas – «Ārsti», «Bolīvija. Pa kokas pēdām» un daudzi citi jaunumi, kas jaunajā sezonā sagaida skatītājus.

foto: f64 / publicitātes
DJ Maija Rozīte.

«Mēs esam ļoti priecīgi sākt mūsu jauno sezonu un iepazīstināt skatītājus, klausītājus un lasītājus ar «TV3 Group» jaunumiem, kuru šogad tiešām ir daudz! Šajā sezonā mēs piedāvāsim, iespējams, rekordlielu skaitu mūsu pašu ražotā satura, sākot ar vairākiem jauniem seriāliem, šoviem un dokumentālajām filmām, kā arī skatītāju jau iecienītiem un iemīlētiem produktiem – «Viņas melo labāk», «Nemīlētie», un ilgi gaidīto  šova «X Faktors» 4. sezonu, kas ir vērienīgākais muzikālais šovs ne vien Latvijā, bet arī visā pasaulē. Un, protams, ik dienu par svarīgāko un aktuālākajiem ziņu notikumiem mūs informēs mūsu ziņu un informatīvie raidījumi – «TV3 Ziņas», «900 sekundes», «Bez Tabu», «Degpunktā» un «Nekā Personīga».  Kā lielākā mediju grupa Latvijā mēs turpinām ieguldīt augstas kvalitātes vietējā saturā, kas aptver dažādas intereses un veicina pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā, un es ceru, ka to novērtēs arī skatītāji,» aicina mediju grupas «TV3 Group» vadītājs Latvijā Mindaugas Rakauskas.

Vakara turpinājumā ar humoristisku stāvizrādi izrādi priecēja Star FM ētera personība Baiba Sipeniece – Gavare. Kā arī viesiem bija iespēja baudīt īpaši pasākumam radītus kokteiļus, iemūžināt mirkļus «GIF» bilžu fotostūrī. Vakara otrajā daļā uz skatuves kāpa grupa «Citi zēni», Intars Busulis un Abonementa Orķesteris, savukārt noslēgumā īstu ballīti uz skatuves radīja «X Faktora» žūrijas supergrupa Bujāns.