Slavenības
2021. gada 7. septembris, 13:12

Kambala šokē, nosaucot naudas summu, ko tērē mēnesī

Jauns.lv

Bijušais basketbolists un bokseris Kaspars Kambala šopavasar apprecēja savu mīļoto sievieti Olgu - pāris nav kopā ilgi, un daudzās lietās vēl abiem jāpieslīpējas. Piemēram, tā bijis ar naudas jautājumu.

Lai gan sieva arī strādā, tieši vīrs ģimenē ir galvenais iztikas pelnītājs. "Lai viņš strādā un pelna naudu, bet es parūpēšos, lai mums mājās viss ir kārtībā. Es neeju pie viņa un neprasu naudu, jo uzskatu, ka tā viņam jādod labprātīgi. Taču viņš vienkārši prasa, cik vajag, un nesaprot mājienus, kad, piemēram, saku, ka "Zara" ir atlaides. Mēs pat strīdējāmies par to, jo teicu, ka pati varu visu atļauties. Vienkārši jānosauc summa. Bet es esmu pārkāpusi tam pāri," viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas," smejas Kambalas kundze.

foto: Publicitātes
Kaspars un Olga Kambalas.

Uz jautājumu par to, cik mēnesī izmaksā viņas luksusa dzīve - treniņi, vaksācija, drēbes, kosmētika, manikīrs, pedikīrs, plastiskā ķirurģija, īres dzīvoklis klusajā centrā -, Olga atbildēja, ka pašam minimumam vajagot ap desmit tūkstošiem. Tāpat trīs bērnu māmiņa atklāja, ka pirms gada bija absolūti pret kopīgiem bērniem ar Kasparu, taču tagad apsver šo jautājumu - iespējams, pēc pieciem gadiem? Jau ir padomā arī vārdiņš - Kosmoss.

Kasparam Kambalam - 40. Basketbols, sievietes un viņš pats laiku lokos

gallery icon

Olga Kambala gatavojas fitnesa čempionātam

Olga Kambala 2021. gada pavasarī gatavojas fitnesa čempionātam.

gallery icon

Seko līdzi Kambalu ikdienas dzīvei kameru priekšā šovā "Slavenības. Bez filtra" kanālā "STV Pirmā!". Bet sarunu šovu “Kad viņas satiekas” ar Olgas Kambalas dalību skaties otrdien, 7. septembrī pulksten 21.