foto: CAMERA PRESS/Keith Mayhew / Vida Press
39 gadu vecumā mūžībā devusies "Girls Aloud" dziedātāja Sāra Hārdinga
Dziedātāja Sāra Hārdinga 39 gadu vecumā pēc cīņas ar krūts vēzi devusies viņsaulē.
Slavenības
2021. gada 5. septembris, 18:10

39 gadu vecumā mūžībā devusies "Girls Aloud" dziedātāja Sāra Hārdinga

Jauns.lv / LETA

Svētdien, 5. septembrī, mūžībā devusies popgrupas “Girls Aloud” dziedātāja Sāra Hārdinga, vēstīja viņas mamma ierakstā "Instagram".

39 gadus vecā Hārdinga 2020. gada augustā publiski atklāja, ka viņai atklāts ar krūts vēzis, kas izplatījies vairākās ķermeņa daļās.

Sēro ziņu dziedātājas “Instagram” profilā paziņoja viņas māte.

“Ar dziļām sirdssāpēm šodien man  jāpavēsta, ka mana skaistā meita Sāra ir devusies mūžībā. Daudzi no jums ir informēti par Sāras cīņu ar vēzi un zina, ka viņa spēcīgi cīnījās pret to līdz savai pēdējai dienai,” vēstīts ierakstā.

“Viņa mira mierpilni šorīt,” turpināja dziedātājas mamma. “Es gribētu pateikties ikvienam par jūsu jauko atbalstu pēdējā gada laikā. Tas Sārai nozīmēja ļoti daudz un deva viņai spēku, zinot, ka viņa ir mīlēta. Es zinu, ka viņa negribētu, lai viņu atminas saistībā ar cīņu pret šo briesmīgo slimību. Viņa bija spoži spīdoša zvaigzne, un es ceru, ka tāda viņa paliks cilvēku atmiņās.”

Ārsti Hārdingu jau bija brīdinājuši, ka viņa visticamāk nesagaidīs šī gada Ziemassvētkus.

Pēc paziņošanas par savu slimību plašākai publikai Sāra bija teikusi, ka vēlas izbaudīt katru savas dzīves sekundi, lai vai cik gara tā nebūtu. Viņa sacīja, ka nevēlas zināt precīzu prognozi par to, cik ilgi viņai atlicis dzīvot, taču viņa vēlējās justies komfortabli un nejust sāpes.

Sāra Hārdinga guva popularitāti 2002. gadā, kad piedalījās talantu šovā “Popstars: The Rivals”, kā mērķis bija izveidot jaunu meiteņu un puišu popgrupu. Hārdinga sasniedza finālu, kurā viņa kopā ar Nikolu Robertsu, Nadīnu Koilu, Kimberliju Valšu un Šerilu Kolu izveidoja meiteņu popgrupu “Girls Aloud”.

Grupas repertuārā bija vairāki hiti. 2012. gadā meitenes atkal apvienojās, izdodot savu populārāko hitu albumu un dodoties tūrē.